08 September 2013

Vanille Noire на Yves Rocher


В парфюмно отношение се числя към ваниломаните, макар понякога ми се иска да прикривам този факт. Не за друго, а защото като че ли това е обидна категория за истинските ценители на качествения аромат; олицетворява утайката на парфюмните любители. Ние сме онези низвергнати люде, които нямат нищо напротив да ухаят на прясно изпечени мъфини или сочен кекс, носещ името на съседката дала рецептата.

I love Mango and Papaya


Днес ще ви запозная с един плодов разкош, който използвам през последния месец за овлажняване на ужасно сухата кожа на тялото ми.

ВИДЕО Update: Моята грим колекцияПървият ми малко по-сериозен опит да заснема видео. Отново се получи трагикомичен, но поне качеството на картината е по-добро. Определено се поувлякох и с дължината, за следващото ще си взема бележка :)


Приемам всякакви съвети, критики и коментари за подобряване на клиповете :)
Имаше и гафове по време на снимките, естествено. Наложи се да изрязвам момента, в който заявих, че “Това е ЦИЦИ кремът на Макс Фактор” и този, в който обърнах камерата с все статива върху огледалото и парфюмите :) 

30 дневно предивикателство, ден 16 – Цветен грим


Продължавам с предизвикателството. Този ден беше наистина предизвикателен за мен, защото нямам навика да правя много цветен грим на очите и определено не бих се разхождала така навън, освен ако няма повод (карнавал, например).ИЗПОЛЗВАНИ ПРОДУКТИ:

Горен клепач – сенки Inglot № Matte 353, Matte342, Matte 363, Matte 391 (като очна линия)
Долен клепач – сенки Inglot № Rainbow 103R, AMC50, Rainbow 115R, DS 477
Водна линия – Impala Silicone eyeliner №19
Спирала – Golden Rose Sexy Black