30 March 2015

Представяне на новата серия лакове на OPI Infinite Shine

Едно много цветно и усмихнато събитие, на което научихме доста нови тенденции в маникюра и имахме възможността да пробваме най-новата линия на OPI - Infinite Shine.

26 March 2015

Грим на деня

Един много бърз и елементарен грим, който често си правя сутрин преди работа, като само цветът на подвижния клепач варира, в зависимост от облеклото и настроението.

18 March 2015

GOSH - 9 Shades to Play With in Las Vegas

Една палитра, която ме грабна още в момента, в който я зърнах на витрината на кварталното магазинче. Както има една приказка: "Луд на шарено се радва". Много рядко, да не кажа никога, нося толкова ярки цветове на очите си, но някак ми стана толкова пролетно и слънчево като я видях, че нямаше как да я подмина.


17 March 2015

Yves Saint Laurent Touche Eclat фон дьо тен

Днес ще пиша за любимият ми фон дьо тен. Първият фон дьо тен, който изхабявам до последната капка, правя всякакви опити да обера и последното количество в шишенцето, а след това бързам да си купя нова опаковка. Звучи направо налудничаво, но това е може би единственият продукт, който не бих заменила за нищо.

16 March 2015

СМЯХ: Смешни физиономии или история на мимическите бръчки

Разглеждах днес клиповете във видеоканала си в Youtube и при всяка пауза картината застиваше в нещо, наподобяващо реклама на психодиспансер или най-малкото на кадри от новото шоу на Мистър Бийн. Първо се ужасих, после се посмях, а накрая реших да споделя някои от уловените гримаси с вас.

15 March 2015

В очакване на пролетта. Фотосесия с Антония Гласкова

Страдайки по закъсняващата пролет, преди няколко дни отново разглеждах снимките от миналогодишната фотосесия, която ми направи талантливата фотографка и моя приятелка Антония Гласкова. Замислих се, че всъщност не съм публикувала снимките в блога все още и е крайно време да го направя.
Грима за сесията се наложи да спретна доста набързо с подръчни материали и в буквално полеви условия, а уменията ми да позирам са сравними само с тези на препариран носорог, но въпреки това, Тони успя да направи чудесни кадри, с които не мога да не се похваля.

13 March 2015

Le Jour, La Nuit и Le Weekend на CHANEL

Доста време мина откато изцедих и последната капка от трите неустоимо красиви флакона и сметнах, че е крайно време да споделя с вас впечатленията си от тях. 
Това са три съвсем отделни продукта, но аз ги приемам като едно цяло и затова са в общо ревю, макар и впечатленията ми от всеки един от трите да са доста различни.


08 March 2015

Подмладяване за 10 минути

Всички си мечтаем за вечна младост, но колкото и да се стараем и с каквото и да се мажем, рано или късно се сбръчкваме като стафиди. За съжаление, при мен този процес започна рано, заради прекомерната употреба на солариум преди години и тогавашния ми отказ да ползвам слънцезащитни продукти и каквато и да било хидратираща козметика. Наистина, в последните 2-3 години успях значително да подобря състоянието на кожата си с качествена бяла козметика, но щетите никога не са напълно обратими.
За щастие, там където не помага козметиката, се намесват филърите и заглаждат положението... буквално.