18 February 2016

ВИДЕО: Моята тоалетка и скромната ми грим колекцияОт доста време получавам съобщения с предложение да заснема видео с организацията на декоративната ми козметика. Най-накрая го направих, макар и да съм сигурна, че ще ви разочаровам - далеч нямам толкова много грим, колкото може би си представяте.
Не обичам да трупам продукти само заради идеята за притежание и по тази причина подарявам почти всичко излишно веднага щом му се наситя. Но все пак, вие пожелахте, а желанията ви са причината да го има този блог, така че приятно гледане :)
09 February 2016

Brushegg - как почиствам четките си за грим


Миенето на четки винаги е било едно от най-досадните ми занимания, но, уви, няма как да го избегна. От доста време ме привличаше ръкавицата за миене на четки на Sigma, но цената ѝ ми се струваше неоправдано висока, а тя самата излишно голяма. Затова и много се зарадвах, попадайки съвсем случайно на Brushegg - миниатюрна версия на тази ръкавица за по-малко от $2.

08 February 2016

На гости вкъщи


Напоследък са доста популярни "воайорските" клипове и публикации из интернет пространството. "Вижте ми стаята", "Какво нося в чантата си", "Какво закусвах днес"...
Не съм им особен фен, но съдейки по голямата им аудитория, очевидно грешката е в моя телевизор :)
Затова и реших да продължа поредицата с обяснения защо толкова време липсвах в блогсферата с най-основателната причина, подкрепена с доста снимки - смяната на дома.
07 February 2016

Какво е луксът?


Наскоро ме попитаха какво е луксът. Оказа се доста труден въпрос. Клишето, че това е нещо скъпо и доставящо удоволствие, което си позволяваме рядко, разбира се е вярно. Но за всеки това нещо е различно. За един е яхта, за друг - топла вечеря. Но не е тук мястото да задълбавам в социални теми, нито да пиша дълбокомислени постове. Това е блог за развлечение и ще го оставя такъв. Затова и ще разкажа какво е луксът лично за мен.

За мен луксът е в малките удоволствия. В прегръдката на детето и любимия човек. В мъркащата котка в скута. В първата глътка кафе сутрин. В интересната книга с чаша горещ шоколад. В минутите само за мен пред огледалото на тоалетката сутрин. В капките любим парфюм... но най-вече - в новите и вълнуващи преживявания. Моментите, в които излизаш от статуквото и правиш нещо различно.