29 March 2016

ВИДЕО + Ревю на уреда на Philips за домашно микродермабразио Visa CareДнес ще ви разкажа за един доста интересен уред, който тествам вече повече от месец. За тези, които не обичат да четат, има и кратко видео, в което съм синтезирала цялата информация за уреда и своите впечатления.

28 March 2016

Зад кулисите на една нестандартна модна фотосесия


В тази публикация ще надникнем зад кулисите на една много забавна и доста нестандартна фотосесия, в която бях главно действащо лице.
Истината е, че моделските ми заложби са сравними единствено с тези на препариран бобър, но въпреки това, по някакво стечение на обстоятелствата се оказах пред обектива.

27 March 2016

Filorga - Sleep and Peel, Time Filler и Hand Absolute


Преди две седмици по забавно стечение на обстоятелствата попаднах на едно интересно събитие на френската марка Filorga, на което всъщност не бях поканена. Въпреки неловката ситуация, събитието ме подсети, че все още не съм написала ревю на продуктите на Filorga, които използвах доста време и за щастие все още пазя опаковките им (не и картонените кутии, за съжаление) именно с цел да ги снимам за ревю.
25 March 2016

Хубавите неща не винаги са скъпи: Няколко много бюджетни продукта


От доста време не съм публикувала постове за бюджетни продукти. Това не е защото не използвам такива или от козметичен снобизъм. Просто по някаква приина този тип продукти приемам за нещо като даденост и рядко се сещам да им отдам заслуженото внимание. Този път обаче ще го направя, при това с няколко продукта накуп.

13 March 2016

Спирала за мигли Le Volume De Chanel


Преди доста време споделих във фейсбук страничката на блога тази снимка, която се зарадва на особен интерес. Днес най-сетне реших, че е време да напиша и пълното ревю към нея, защото, колкото и да е красноречива, все пак не показва всички плюсове и минуси на продукта.
И така, ето го ревюто за най-любимата ми спирала през последната година и половина.
11 March 2016

Batiste - сух шампоан за брюнетки

Сухите шампоани набират все повече популярност. Те, естествено, не заместват миенето на косата, но са незаменими за случаите когато много бързо трябва да се приведете в приличен вид - неочаквани гости или тежко успиване за работа и други познати на всяка жена ситуации. Освен, че се справят с омазняването, сухите шампоани придават и хубав обем на косата.
01 March 2016

ТАГ: 25 факта за мен


Днес Стефи от Eat Love Makeup ме тагна в това предизвикателство. Имах спомен, че вече съм го правила и прелистих блога. Оказа се, че наистина имам такъв пост от преди 3 години. Прочетох го и се изумих колко много съм се променила с времето... близо половината от тези факти вече не са верни :)
Затова реших да го направя отново, но с други подробности за мен.