24 July 2016

Pick N Dazzle - Dazzling


Любопитни ли сте какво представлява новата кутия на българския пазар? В този пост ще надникнете в съдържанието на Dazzling версията на кутията Pick N Dazzle и ще научите малко повече информация за самата идея зад нея.
18 July 2016

Giveaway: Участвайте в играта на SlimCut


Здравейте, приятели!
Преди няколко дни ви споделих за начинанието, което започнах, и мога да се похваля, че вече отбелязвам първите видими резултати.
Сега със SlimCut решихме да направим една игра за всички читатели на блога.

15 July 2016

Нещо свежо - Nivea Fresh Natural

В големите летни жеги всички сме в търсене на нещо свежо, което и да ни предпази от неприятното изпотяване. Аз го открих много неочаквано в един отдавна познат на пазара продукт на Nivea.
11 July 2016

Мисия "Плочки" - възможна ли е?


Срам не срам, няма как в такава публикация да няма снимка "Преди"... даже всъщност няколко снимки. Силно се надявам да мога да компенсирам гледката с подобаващи снимки "След".
И така, тази публикация е за една нова мисия, която отлагам от много дълго време, но този път имам стимул да осъществя - постигането на стегнат и орелефен корем.
10 July 2016

Lancome Renergie Nuit Multi-Lift


Един сравнително нов продукт на пазара, който нямах търпение да пробвам. След вече близо 4-месечна употреба, мога да споделя с вас впечатленията си от нощния крем на Lancome Renergie Nuit Multi-Lift.

07 July 2016

Bodyography Electric Lip Slide


Днес ще пиша за една все още слабо популярна у нас марка, чийто продукт обаче бързо се превърна в мой любимец за лятото. Това е течното червило на Bodyography.