Ден 10 - Черно

30 дневно предизвикателство

Днес не ми остана никакво време за да проявя повече въображение и затова ще мина с един мноого семпъл черен грим. За него съм използвала единствено спирала и единични черни сенки на Moda. След като направих окото, просто избърсах четката с останалите сенки във веждите и си спестих употребата на молив.
Това е. Няма молив, няма очна линия. Само сенки. Наистина съм силно впечатлена от тази конкретна серия сенки на Мода и тези дни ще им отделя самостоятелна публикация със снимки на цветовете, които имам (6 бр.). Единствено черните са с полуматов завършек. Останалите са с уникален металически блясък. 





Отговор на това предизвикателство от Mirsea:



Mirsea е използвала:

Вежди: Essence eyebrow stylist set; 

Очи:Essence duo eyeshodows 01 Dream team;Catrice Absolute Eye Colour 040 Underneath The purple Rain; спирала Maybelline The Colossal Volum’ Express 100% Black; Essence Kajal Pencil 01 Black


4 коментара

  1. Наистина ли няма молив? Във вътрешната част на окото от сенките ли си слагала? Не дразни ли това окото?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Във водната линия са отново сенки. Тези конкретно сенки на Мода са по-скоро кремообразни и това помага да се наслоят по този начин и да прокрият плътно и клепача, и водната линия.
      На моите очи не дразни, но те не са чувствителни. Не знам дали на човек с чувствителни ще понесе.

      Изтриване
  2. Благодаря за отговора! Обикновено прашинките от сенки падат вътре в окото когато се опитам да го очертая по този начин, затова се учудих, че могат да се поставят там щом не са напълно кремообразни. Вече съм решена да си ги взема. Отново благодаря за бързото отзоваване!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Имат невероятни цветове тези сенки. Довечера ще кача един грим с хамелеоново лилавите. Изключително са красиви <3

      Изтриване

Радвам се на всеки ваш коментар, не го спестявайте :)