29 June 2012

Новите спирали на Golden Rose - една приятна изненада

   Преди няколко дни при мен, благодарение на сестра ми, която е голям фен на Golden Rose, попаднаха нови-новенички три спирали на марката. Те са съвсем нов продукт. Опаковките им доста напомнят тези на Maybeline и MaxFactor, а както се оказа, не само, че не им отстъпват и по качество, а дори имат преимущества. Едно, от които е цената им... 3.90лв.
   Наистина подходих доста скептично към тях когато ми ги донеса сестра ми. Обикновено ползвам доста по-скъпи спирали и към подобни евтини марки си имам предубеждения по отношение конкретно на този продукт (със сенките например го нямам този проблем). След няколко дни носене определено мога да кажа, че съм много, много приятно изненадана.
Миглите ми без спирала
   Предположих, че различните опаковки са хитър маркетингов трик и друга разлика няма да има между трите, но не се оказах права. Изненада и трайността им - нито една отронена прашинка дори и след 12 часа (това с Мейбълин е невъзможно да ми се случи), а след това свалянето е съвсем лесно - нещо, на което много държа.
Като друг голям плюс за мен ще отбележа и наличието на защитно фолио на опаковката - нещо, което повечето спирали нямат. Всеки, който си е купувал "нова", но вече изсъхнала заради отваряне в магазина спирала, знае защо това  ми направи впечатление.


   Започвам с жълтата спирала - Maxim eyes. Тя ми хареса най-малко от всички. Не като качество, а като резултат върху моите мигли. Слепи ги доста повече отколкото ми се иска. За някой, който има не толкова гъсти мигли или има нерви да ги сресва и разделя, сигурно би била чудесна, но аз не се погодих с нея. Обичам да нанасям спирала с едно-две движения, без да е нужна много работа с четката.


Оранжевата спирала Cat Walk ми хареса страшно много. Перфектно разделени, но добре подчертани мигли. Видимо удължени.


Лилавата City Style ми стана фаворит. Хубаво разделяне и много обем. Седи почти по същия начин като Cat Walk, но дава една идея повече плътност заради много наситено черния си цвят.


На всички снимки съм само с един слой спирала, без допълнителен грим (молив, очна линия, сенки и т.н.) и без да разресвам миглите преди или след нанасянето на спиралата.