Новите спирали на Golden Rose - една приятна изненада

   Преди няколко дни при мен, благодарение на сестра ми, която е голям фен на Golden Rose, попаднаха нови-новенички три спирали на марката. Те са съвсем нов продукт. Опаковките им доста напомнят тези на Maybeline и MaxFactor, а както се оказа, не само, че не им отстъпват и по качество, а дори имат преимущества. Едно, от които е цената им... 3.90лв.
   Наистина подходих доста скептично към тях когато ми ги донеса сестра ми. Обикновено ползвам доста по-скъпи спирали и към подобни евтини марки си имам предубеждения по отношение конкретно на този продукт (със сенките например го нямам този проблем). След няколко дни носене определено мога да кажа, че съм много, много приятно изненадана.
Миглите ми без спирала
   Предположих, че различните опаковки са хитър маркетингов трик и друга разлика няма да има между трите, но не се оказах права. Изненада и трайността им - нито една отронена прашинка дори и след 12 часа (това с Мейбълин е невъзможно да ми се случи), а след това свалянето е съвсем лесно - нещо, на което много държа.
Като друг голям плюс за мен ще отбележа и наличието на защитно фолио на опаковката - нещо, което повечето спирали нямат. Всеки, който си е купувал "нова", но вече изсъхнала заради отваряне в магазина спирала, знае защо това  ми направи впечатление.


   Започвам с жълтата спирала - Maxim eyes. Тя ми хареса най-малко от всички. Не като качество, а като резултат върху моите мигли. Слепи ги доста повече отколкото ми се иска. За някой, който има не толкова гъсти мигли или има нерви да ги сресва и разделя, сигурно би била чудесна, но аз не се погодих с нея. Обичам да нанасям спирала с едно-две движения, без да е нужна много работа с четката.










Оранжевата спирала Cat Walk ми хареса страшно много. Перфектно разделени, но добре подчертани мигли. Видимо удължени.














Лилавата City Style ми стана фаворит. Хубаво разделяне и много обем. Седи почти по същия начин като Cat Walk, но дава една идея повече плътност заради много наситено черния си цвят.














На всички снимки съм само с един слой спирала, без допълнителен грим (молив, очна линия, сенки и т.н.) и без да разресвам миглите преди или след нанасянето на спиралата.



28 коментара

  1. Мисля "Сити стайл" е моята. :) И трите са много сладки в опаковките си. :)

    ОтговорИзтриване
  2. Kато гледам четките са копие на други спирали : лилавата четка като форма напомня много на една на Орифлейм - Wonderlash, оранжевата на Римел - Sexy Curves. Само жълтата не мога са се сетя името на спиралата, но съм сигурна, че има такава.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. И самите опаковки са копия на други спирали :)))
      Факт е обаче, че формулата на самия продукт е много добра. От години не ми е допадала толкова някоя спирала.

      Изтриване
    2. Аз нямам проблем с това. Даже смятам да ги потърся. Лилавата задължително ще я взема, защото много обичам такъв тип четка. За оранжевата още не мога да реша (римелския оригинал беше с много кофти туш и не можах да изпробвам четката хубаво и да видя как се разбира с миглите ми).
      Нещо се прецака зареждането и предния ми коментар изчезна. Съжалявам!

      Изтриване
  3. Този коментар бе премахнат от автора.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Задължително сподели и твоите впечатления. Обичам да съм обективна винаги когато коментирам даден продукт, но няма как да съм сигурна, че като е хубав за мен ще е хубав и за някой друг. Затова обичам да чета и чужди мнения.

      Изтриване
    2. Нямаш проблем! Задължително ще пиша!

      Изтриване
  4. Още щом разбрах си казах, че трябва да пробвм нещо (любопитството е нмого страшно нещо), но сега съм сигурна, че ще си взема нещо. Супер статийка, браво за откритието! :)

    ОтговорИзтриване
  5. И аз мисля да пробвам някоя от тях,тъкмо имам нужда от нова спирала :)
    Страхотна публикация!

    ОтговорИзтриване
  6. А аз обичам спиралите си да са по-сухи, не особено мокри. Така не ми слепват миглите много. Ти как би определила втората и третата? :) Поздрави!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Аз също ги обичам такива и втората и третата са точно от този тип. Не суги, а по-скоро кремообразни, докато първата си е водниста и при мен слепването е сериозно заради това.

      Изтриване
    2. Супер, тъкмо моята свършва. Благодаря за информацията :)

      Изтриване
  7. Отговори
    1. Ами то за тези пари, все едно си купуваш една на Мейбълин :)))

      Изтриване
  8. Имаш ли някаква идея откъде може да се купят, защото днес като излизах и в магазинчетата по центъра, където очаквах да ги намеря ми казаха, че още не са ги заредили, а толкова ми се иска още тази вечер да се нацапотя с някоя от тях :) Благодаря предварително!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Сестра ми ги е взела от фирмения щанд в някой от моловете. Мисля, че този на Цариградско. Там има и от единичните им сенки, които също са много добри и пигментирани.

      Изтриване
  9. Отговори
    1. Оп, извинявам се, сега говорих с нея. Каза, че ги е взела от фирмения щанд в Sky City, но ги има и в другите молове където има щанд на GR

      Изтриване
  10. Ще си взема и аз една :D Като гледам, ще се насоча към оранжевата.
    Фирмен щанд на ГР има и в мола на Цариградско - с/у входа на Кауфланд. Но предполагам, че и в Лили ще ги има.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Вече се обзаведох с оранжевата и днес съм с нея. За сега съм очарована :D Особено за тези пари е просто разкошна - разделя миглите много добре, напластява хубаво без да слепва, не се усеща тежко на миглите. Ще видим в течение на деня дали ще започне да се рони или нещо такова. Ще видим и как ще се промени с времето и ползването. Но дори и да се скапе за месец, мисля че за 3,50лв може да се купува и всеки месец прясна :D

      Изтриване
  11. Току що пробвах оранжавата и ми хареса страшно много , дори бих могла да кажа ,че я предпочитам пред лореалските и дори пред любимата ми лилава римелка ( с нея миглите изглеждат леко изкуствено) .
    Четката е страшно удобно както и за горните мигли така и за долните

    ОтговорИзтриване
  12. Лилавата спирала е невероятна :))

    ОтговорИзтриване
  13. Оранжевата спирала е просто върха и на такава цена просто достъпна за всички а такъв огромен резултат. Прекрасна е :))

    ОтговорИзтриване
  14. От два дена съм с лилавата, уникална е. Смятам да си купя и останалите. Цената, на която я намерих е 3,20

    ОтговорИзтриване
  15. Днес си купих лилавата спирала. Чесно казано не съм виждала по-добра спирала от тази. Много съм доволна от резултата. Аз си я закупих от мола в Бургас на скромната цена от 2.89 :) Не съм виждала друга спирала с такъв ефект и на такава скромна цена :) Горещо я препоръчвам.

    ОтговорИзтриване
  16. Освен лилавата, която имам от седмица, вчера си купих и оранжевата. Не ми удължава миглите, но обема е видим.Хареса ми, остава да пробвам и жълтата.

    ОтговорИзтриване
  17. Водоустойчиви ли са?

    ОтговорИзтриване
  18. За удължаване коя трябва да си взема?

    ОтговорИзтриване

Радвам се на всеки ваш коментар, не го спестявайте :)