30 дневно предизвикателство

  Сигурно на всички ви са познати този род "предизвикателства". Из Фейсбук се въртяха доста такива - музикално, филмово...
 Нито едно от тях не ми е било интересно, но сега попаднах на едно, което грабна вниманието ми - 30 дневно предизвикателство за грим.
  Идеята е, че са зададени 30 теми - за всеки ден по една. По всяка една от тези теми аз ще се опитам да направя грим и ще пускам снимка на творението си :)
  Предупреждавам -  въпреки огромния ми интерес и колекционерската ми страст към всякаква козметика, по повечето теми никога не съм дори и опитвала да се гримирам. Именно затова ми стана безкрайно интересно да пробвам. Резултатите се очертава да са абсолютно трагикомични, но от чист садизъм, примесен с доза мазохизъм, ще ви ги споделям редовно.
  В добавка, ще придружа снимките с описание на това, което съм свършила и задължително ще се оправдая защо не ми се е получило :)))




  Утре ще бъде ден първи - нюд.


Много ще се радвам и ако други се включат заедно с мен. Можете да ми изпращате снимки, които да качвам в съответната за деня публикация, на e-mail: addriana@abv.bg
А ако имате блог и публикувате вашето предизвикателство в него, но нямате против да публикувам линк към публикацията ви тук, пишете ми

5 коментара

  1. Супер! Много ще ми е интересно и съм сигурна, че ще се справиш чудесно! :)))
    С удоволствие бих гледала твои клипчета и в You Tube ;)
    Поздрави!

    ОтговорИзтриване
  2. И аз бих се пробвала с теб :)))

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Давай! Снимай и ми пращай снимките. Аз ще добавям съответния грим в статията с дневната тема и ще пиша, че е твоята версия на предизвикателството :)))
      Ти си доста по-добра от мен в гримирането. Мисля, че ще бъде много интересно

      Изтриване
  3. Поощрявам инициативата с две ръце! Звучи наистина предизвикателно и забавно, ще следя с интерес!

    ОтговорИзтриване
  4. Супер предизвикаателство :) Хубавото е, че не е кой знае колко ограничаващо и можеш да си правиш вариации на тема.

    С удоволствие ще следя и новата рубрика с интервюта :)

    ОтговорИзтриване

Радвам се на всеки ваш коментар, не го спестявайте :)