Ден 5 - Бронз

30 дневно предизвикателство

Цветът естествено не се получи реален на снимките. В действителност е доста по-близо до бронза. 
Това всъщност е втория бронзов грим, който направих. Първият беше малко по-различен и на другото око, което според мен е по-красивото Laughing 
Когато застанах пред огледалото за да се снимам обаче, забелязах един стърчащ косъм и реших бъързичко да го дръпна с пинсетата... е така го дръпнах, че си отпорих и кожата с него и съответно, с благословии към блондинските си акъл и сръчност, се отправих към банята и фотосесията не се състоя.
Та, това, което виждате е вариант две. Не мога да кажа дали е по-добър или по-лош, но е различен.
Продуктите използвани са златист молив за очи на Импала, единични бронзови сенки на Руби Роуз (в пъти по-добри са като качество от това, което се предлага в палитрите на същата марка). Изглеждат различно в отделните сектори на клепача само заради различната техника на нанасяне и използването на 3 различни четки. Иначе сенките са само един единствен цвят.


 Това са снимки на резултата след очертаването на окото с първата използвана четка ( леко влажна pencil brush). Хареса ми защото е малко по-дискретната версия на горния грим и реших да пусна и нея. 
След това просто нанесох с пухкава четка още от сенките и ги прелях в свивката на клепача, а после с друга суха pencil четка оформих външния ъгъл и отново прелях с пухкавата блендираща четка.

Отговор на това предизвикателство от Mirsea:

                                                   

Отговор на това предизвикателство от Mirama:




Няма коментари

Радвам се на всеки ваш коментар, не го спестявайте :)