Ден 7 - Розово

30 дневно предизвикателство


  И така, настъпи вторият, най-неприятен за мен ден, от това предизвикателство. Първият беше синьото. Розово и синьо са двата цвята, които наистина не обичам да нося на очите си. Не мога да кажа каква именно е причината, но просто не ги харесвам.
  Все пак, заради целите на начинанието, преглътнах неудоволствието си и се гримирах. Въпреки очакванията ми се оказа, че розовото много ми отива сега, когато съм още със съвсем светла кожа. Когато потъмнея лятото, ако някой ме види с такъв грим, категорично ще реши, че се казвам Айше и току що съм избягала от пазара за булки в ромската махала...
  Пробвах два варианта - при единият розовото е съвсем малко, колкото да отбия номера. Другият си е класическо цикламено омазване.

*За първия вариант използвах черна очна линия на Gabrini и ярко розов молив за устни на Classics #306 (тук се е смесил с черната линия и е потъмнял доста, но иначе пасва идеално на червилото на MAC - Viva Glam Nicki)
*При втория грим ми влязоха в употреба черен молив на Gosh и китайската палитра Manly със 120 цвята (най-сетне ѝ намирам приложение с това предизвикателство :))) Без база трайността на тези сенки е около 15 мигвания и затова никога не пропускам да сложа такава. В случая е на NYX.
Отговор на това предизвикателство от Mirsea:Отговор на това предизвикателство от Mirama:6 коментара

 1. Първия вариант е страшно интересен, ще пробвам с розовкото от една палтира на Слийк - почти същото е. Само не занм как щеми стои, много тъмни сенки имам отдолу... :(

  ОтговорИзтриване
 2. На мен също първият вариант много ми харесва. И си мисля че ти отива, при това много. Но аз по принцип много харесвам ярко розово и ярко червено за очен грим, навява ми асоциации за пънкарски стил, бунт и нестандартност :)

  ОтговорИзтриване
 3. Жестоко! Особено първият вариант! Много ти отива, Адри!

  ОтговорИзтриване
 4. Много ви благодаря, момичета. Аз категорично не се възприемам в розово...
  Сега се упътвам да правя червения грим. За пръв път ще си гримирам очите в червено и ще ми бъде много интересно какво ще се получи :)

  ОтговорИзтриване
 5. Харесва ми :) Продължавай в същия дух.

  Поздрави.

  ОтговорИзтриване
 6. Хехе, къде си бе Аише :) Такива Аише-та ще да са от най-скъпо струващите!!!
  Според мен този нюанс върви много добре на зелени или сини очи, някак подчертава цвета им. И може би някакъв подобен акцент в тоалета - бижу, чанта, обувки, манкикюр...Примерно малка черна рокля с този грим и една цикламена обувка - трепач!

  ОтговорИзтриване

Радвам се на всеки ваш коментар, не го спестявайте :)