Ден 8 - Червено

30 дневно предизвикателство



  Червено е, вЕрвайте ми! Нищо, че на снимките изглежда оранжево...
  За пръв път слагам на очите си такъв цвят. Определено ще бъде и за последен... освен ако по някакви неведоми пътища се не озова в нощен клуб... като част от програмата Laughing


  Използвах отново палитрата със 120 цвята на Manly. Интересно откритие е, че тези сенки се държат много добре върху базата на ArtDeco, но върху базата на NYX, след не повече от два часа, картинката е потресаваща. Не изсветляват и не се ронят, а се свличат и размазват и ако гримът е бил по-тъмен, от него остава само едно голямо безформено петно.
  Очната линия отново е любимият ми гел на Есенс. Наистина чудесен продукт. Много пигментирана и наситено черна, издръжлива и лесна за работа. Имам я вече от година и още не е засъхнала. Да не говорим, че почти не ѝ личи, че е ползвана, толкова е икономична. Определено ще си взема още няколко цвята и ще им отделя самостоятелна публикация.
  Спиралата е Maybelline The Collosal Volume Express (жълтата). Много я харесвам когато позасъхне след известно време употреба. Докато е нова е прекалено водниста и слепва миглите ми много неприятно.



















Отговор на това предизвикателство от Mirsea:


Mirsea е използвала:

Вежди: Essence eyebrow stylist set

Очи: сенки палитра Manly;спирала Maybelline The Colossal Volum’ Express 100% Black; изкуствени мигли от e-bay

Устни: молив Golden rose lipliner N17,гланц Bourjois Effet 3D N06









Вариант 2:
























Отговор на това предизвикателство от Valea:



9 коментара

  1. Уау, много ти се радвам на стила на гримиране, никога не би ми хрумнало такова заиграване с цветовете <3 Колкото дни минават, все повече се хващам, че си мисля и аз да се включа в предизвикателството - определено провокира творчество и бягане от ежедневния стил :))

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Пух, това определено не ми е стила на гримиране :))) Никога не би ми хрумнало да се явя в такъв вид на обществено място, в ден различен от Хелоуин... именно това му е хубавото на предизвикателството - кара ме да пробвам неща, които иначе никога не бих направила.
      Включи се и ти, ще стане още по-интересно

      Изтриване
  2. Единственото различно за мен ще бъде Барби грима :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Теб те знаем, че нямаш задръжки да си ходиш по улиците с кило и половина сенки :)))
      А за Барби грима... току виж ти харесал

      Изтриване
  3. Уауууууу, какви очи само!
    Адри, на твоите очи, няма грешка, всичко стои страхотно!
    Този грим си го представям подходящ за едни Хелоуин или маскен бал, а защо не и за Новогодишната нощ? Като че ли трябва да има някакъв по-специален повод иначе рискуваме да приковен всевъзможни надоумяващи погледи на улицата, призоваващи ни да се прегледаме възможно най-скоро :)

    ОтговорИзтриване
  4. А защо не и да изненадаме мъжа вкъщи, пременени в червено-черно секси бельо?! Определено грима засилва фаталността в един такъв момент! Колкото повече мисля, толкова повече приложения му намирам! Определено те изкарва извън клишираността! Поздравления!

    ОтговорИзтриване
  5. И двата варианта на грим много ми харесват :) Браво, момичета!
    Адри, много хубаво оранжево си го докарала на снимките :D

    ОтговорИзтриване
  6. Ама вие всеки ден ли се гримирате така бе сладуркиииииии :) аз пък за срам днес не си сложих дори и гланц....като разплетена дамаджана съм :(((((( а вие такива наконтени :))))) страхотен грим и от двете :)))))) Утре какъв ще е?

    ОтговорИзтриване
  7. Стваш по-до0бра с всеки изминал ден. :)

    ОтговорИзтриване

Радвам се на всеки ваш коментар, не го спестявайте :)