19 May 2012

Ден 8 - Червено

30 дневно предизвикателство  Червено е, вЕрвайте ми! Нищо, че на снимките изглежда оранжево...
  За пръв път слагам на очите си такъв цвят. Определено ще бъде и за последен... освен ако по някакви неведоми пътища се не озова в нощен клуб... като част от програмата Laughing


  Използвах отново палитрата със 120 цвята на Manly. Интересно откритие е, че тези сенки се държат много добре върху базата на ArtDeco, но върху базата на NYX, след не повече от два часа, картинката е потресаваща. Не изсветляват и не се ронят, а се свличат и размазват и ако гримът е бил по-тъмен, от него остава само едно голямо безформено петно.
  Очната линия отново е любимият ми гел на Есенс. Наистина чудесен продукт. Много пигментирана и наситено черна, издръжлива и лесна за работа. Имам я вече от година и още не е засъхнала. Да не говорим, че почти не ѝ личи, че е ползвана, толкова е икономична. Определено ще си взема още няколко цвята и ще им отделя самостоятелна публикация.
  Спиралата е Maybelline The Collosal Volume Express (жълтата). Много я харесвам когато позасъхне след известно време употреба. Докато е нова е прекалено водниста и слепва миглите ми много неприятно.Отговор на това предизвикателство от Mirsea:


Mirsea е използвала:

Вежди: Essence eyebrow stylist set

Очи: сенки палитра Manly;спирала Maybelline The Colossal Volum’ Express 100% Black; изкуствени мигли от e-bay

Устни: молив Golden rose lipliner N17,гланц Bourjois Effet 3D N06

Вариант 2:
Отговор на това предизвикателство от Valea: