Ден 9 - Сиво

30 дневно предизвикателство



Гримът за това предизвикателство правих снощи. Тъкмо качвах снимките на лаптопа и се канех да оформям публикацията, когато започна земетресението. Определено беше интересно изживяване, което ми помогна да разбера една подробност за себе си, която отдавна подозирам - ако ми е писано да умра от нещо, то това определено ще е мързел. Всичко се разлюля, а единственото, което ми мина през главата беше "Уффф, сега трябва да се обувам и да бягам ли... аз докато стааана и то ще свърши. Я по-хубаво да си седя". Така и направих - седях си и гледах тъпо. 
  Слава Богу, всичко приключи без тежки последици и се надявам да не се повтаря. Подготвянето на убликацията зарязах за днес, а в следващия един час докладвах на всички, които ги вълнуваше, че още съм жива. Останалите трусове сладко си ги проспах.


   За този грим използвах съвсем малко продукти - сребристи и черни кремообразни сенки на Oriflame като база и върху тях светлосиви и графитени сенки от палитрата със 120 цвята на Manly. Моливът във водната линия на окото е Impala, а спиралата Maybelline Colossal volume.




Отговор на това предизвикателство от Mirsea:


Вежди: Essence eyebrow stylist set; 
Очи:Alverde Quattro Lidschatten 38 Smokey eyes; спирала Maybelline The Colossal Volum’ Express 100% Black; Essence Kajal Pencil 01 Black


Отговор на това предизвикателство от Valeia:
Отговор на това предизвикателство от Mirama:


1 коментар

  1. Хаха, мислех си, че само аз хич не съм се впечатлила от земетресението - събудих се, огледах положението с едно око и докато започне вторият трус вече си бях заспала :)) Много приятен грим!

    ОтговорИзтриване

Радвам се на всеки ваш коментар, не го спестявайте :)