Споделено от приятел

Катрин и Анастасия - Si-Art

   Познавам Сия и Катрин от 7 години. Буквално пораснаха пред очите ми и от две лъчезарни деца, се превърнаха в очарователни и стилни дами, с вкус и усет към красивото.
  Те днес ще ни разкажат за своето прекрасно хоби - да създават красота.


1.Кажете няколко думи за себе си. Здравейте! 
Ние сме Анастасия Велева и Катрин Хрусанова. В момента сме студенти и се занимаваме с много и различни дейности, но всяко наше начинание стартира с усмивка и позитивна нагласа. Нашето хоби е да изработваме аксесоари и бижута уникати. С тях се опитваме да вдъхнем радост, усмивки и цветно настроение. Истински вярваме, че всяка една жена е уникална и заслужава да притежава частица магия, материализирана в едно цветно послание.






2.Как избрахте тази професия/хоби? Всичко стана естествено и несъзнателно. Бихме казали, че по-скоро хобито избра нас, а не ние него. Всичко започна от цветовете - чрез тях винаги сме подчертавали нашата същност - позитивни, усмихнати и креативни хора.
3.Кое е най-трудното в нея/него? В творческия процес няма трудности, защото правим с ентусиазъм всеки един аксесоар. Рано или късно нещата се получават независимо дали в първоначално измислената форма или в нещо съвсем различно. 





4.Кое е най-приятното? Най-приятното нещо е да видиш как хората се радват на творенията ти, носейки им усмивки и позитивно настроение. Цветовете осмислят нашия живот и чрез аксесоарите ни се опитваме да заразим и други, които да повярват в тяхната сила. Другото страхотно изживяване в процеса на работа е да "видиш" изделието в главата си и след усърдна и прецизна работа да успееш да го реализираш. За това и Si-Art е нашето кътче за мечти.
5.Откъде черпите вдъхновение? Вдъхновението може да бъде получено от всичко, което ни заобикаля. От възрастната двойка, която се държи за ръка по улицата или изхвърления стар стол до кофата за боклук. Наскоро посветихме цяла колекция на вдъхновението от геометричните форми. Но все пак най-често черпим вдъхновение от естествената красота на природата. Флоралните елементи са емблематични за нашето творчество, защото те изразяват простотата на естественото послание и красотата на безбройните багри.
6.Как си представяте себе си и работата си след 10 години? Представяме си, че ще си останем толкова позитивни и креативни, все още заедно и заобиколени от прекрасни хора. А щом тези неща са на линия - със сигурност творбите ни ще са още по-оригинални и цветни.
7.Пожелайте нещо на читателите. Бъдете уникални, бъдете себе си и не спирайте да мечтаете!

  



2 коментара

  1. Браво на Кети и Сия :) Браво и на Ади за страхотното интервю :)

    ОтговорИзтриване
  2. Чудесни са! Браво на момичетата, желая им много успех!!!

    ОтговорИзтриване

Радвам се на всеки ваш коментар, не го спестявайте :)