MAC - Viva Glam Nicki

  Преди два дни най-сетне се самонавих, че трябва да пробвам червилата на МАК. По принцип имам жестока вражда с всичко, което се нанася на устните. Не знам тик ли е, навик ли или нещо друго, но сложа ли червило просто е задължително около 10 пъти в минута да си оближа или прехапя устата. Съответно и толкова горе-долу изтрайват всички червила и глосове върху мен - минути... 
  Единствено червилата на МаксФактор от серията Липфинити имат трайност от няколко часа, но изборът им на цветове не е особено голям. За червилата на МАК слушах и четох, че са с доста голяма трайност и затова реших да им дам шанс.
  И така, влязох в MAC и се залепих право на щанда с червилата. Буквално извръщах глава като минавах покрай другите им продукти, но все пак не се сдържах и взех и една пудра преди да си тръгна (за нея в друга публикация). Харесах си над 10 цвята. Наистина всички са много красиви и  разнообразни. 

  Повечето се оказа, че не са налични в момента и това доста улесни избора ми.  Грабнах четири (за тях също ще пиша отделно). Платих си ги на касата, дадох си номера да ми се обадят когато имат другите цветове, които искам и се обърнах да си ходя... тогава погледът ми се залепи за изложеното на самостоятелна стойка Viva Glam Nicki. Бях чела за него из нета, но тъй като не обичам подобни искрящи цветове, изобщо не ми беше хрумнало да го погледна. Цветът му наистина е абсолютно безумен и толкова ярък, че изглежда сякаш излъчва неонова светлина. Изобщо не мога да обясня импулсът, който отвори устата ми и размърда езика и гласните ми струни така, че се чу абсолютно ясно и отчетливо "Искам и това!". 
  Взех го, без изобщо да го пробвам, дори на ръката си.
 Цветът категорично не е "мой". Не се възприемам напълно с него, но в същото време толкова ми харесва, че с риск да привличам всички погледи по улицата, смятам да си го нося най-редовно.
  Финишът му е "Satin", който ми допада най-много в сравнение с останалите на МАК. Изключително лесно, гладко и равномерно се нанася, има страхотна пигментираност и полу-матов завършек. А трайността действително се оказа изумителна. Няколко часа пуших (почти не си вадя електронната цигара от устата когато съм на компютъра), после навън пих, изядох една голяма пица... червилото беше поизбледняло, но все още си беше на мястото. 
 Ако обичате нестандартни и приковаващи вниманието на околните цветове, непременно хвърлете един поглед на Viva Glam Nicki, когато минавате покрай MAC. За съжаление червилото е лимитирано (цената е същата като на нелимитираните - 35лв) и ще се предлага само до края на годината. Всъщност ми стана доста смешно, че именно лимитката беше налична, а повечето червила от редовната линия не, но с този сигнален цвят явно няма достатъчно луди като мен, за да го изкупят.

3 коментара

  1. Ауу,перфектен цвят!Ама то е ясно,след като съм луда по розовото,значи ми е любимо:d Жалко,че малко ме спира цената,но какво да се прави..Няма пълно щастие.Хубаво ревю:)

    ОтговорИзтриване
  2. честити червилца :)
    И браво за Никито

    ОтговорИзтриване
  3. Хареса ми и на мен чак, а съм тотално скарана с всичко различно от скучни бежови и розови нюанси.
    Не се притеснявай - червилото е лимитирано за 2012 година, тоест ще се продава до януари другата година, а всички средства отиват за благотворителност, така че си направила добър избор със сигурност :)

    Честито за новите придобивки! Очаквам с интерес и останалите ти ревю-та.

    ОтговорИзтриване

Радвам се на всеки ваш коментар, не го спестявайте :)