Малко снимки с изкуствени мигли Ardell

  Ardell са доста предпочитана марка от гримьорите в YouTube. Заради многото добри отзиви реших и аз да не остана по-назад и да си поръчам 3 различни модела от и-бей.
  Определено по снимка е трудно да се ориентира човек и съответно третият вид ми идват далеч по-драматични от очакваното, но ще влязат в употреба за някой маскарад :)
  Направени са от естествен косъм и са с много фина полупрозрачна лента за залепване, благодарение на която седят изключително естествено. Цената им варира според това колко бройки ще се купят и дали ще се комбинира доставката, но могат да излязат между $4 и $7 с доставката от ebay.




  Свалих картонената опаковка, за да са по-компактни за съхраняване, но с нея изглеждаха така (линк)








За залепването им използвах лепило DUO. Също много популярно сред професионалните гримьори, а и има защо. С него се работи изключително лесно. Не скубе естествените мигли при отлепяне и се почиства лесно от изкуствените. В същото време залепя наистина здраво. Когато се нанесе е бяло на цвят, а щом изсъхне става прозрачно. В България може да се купи от магазините на MAC и Inglot. Намира се и в ebay и amazon.

  На снимките умишлено съм без сенки и очна линия, за да се виждат по-ясно самите мигли. На последните снимки съм добавила само гел очна линия и с нея вече изобщо не си личи къде е лентичката на изкуствените мигли и къде са лепени.

Моите естествени мигли само със спирала

С Ardell #318 (половинки)



С Ardell Demi #120


С Ardell #113


Ardell #113 + гел очна линия Essence







Няма коментари

Радвам се на всеки ваш коментар, не го спестявайте :)