Тест на новата ми сянка на Flormar

Това е сянката във сгъвката на клепача- разкошен преливащ в лилаво, кафяво и бордо цвят.  За пореден път не успявам да хвана пълната ѝ красота на снимка. Тази немска блогърка е успяла доста добре да я заснеме - talasia.blogspot.com. Това е реалният цвят и по този начин седи и на клепача, като на светлината може да изглежда и сливово лилава и тъмно бронзово кафява. Наистина е много специфична и започва да ми става особено любима. Хубаво подчертава цвета на сивеникaКвите ми очи и ги прави почти напълно сини (на нескопосаната ми снимка отново не личи...) Номерът е 21 от редовната серия единични сенки на FlorMar.
Ревю и суочове на всички цветове които имам на марката (около 20) ще пусна идната седмица.


Миглите ми изглеждат толкова печално жалки на тази снимка, че направо сякаш ги чувам да плачат за изкуствените си другарчета. Май е време да прекратя мъките на тази спирала (някогашната ми любима Есенс, която ужасно са развалили) и да я изхвърля.
А цветът на тена ми ала "добре отлежало зомби" изобщо няма да коментирам. И всичкия "Blur" на света не може да замести качествения сън :)))


2 коментара

  1. Прекрасна е! Ще влезе в листа с желани продукти, но първо ще изчакам общото ревю. Много интересно си я комбинирала, тъкмо е свежо за лятото :)

    ОтговорИзтриване
  2. Сенките са страхотни.Ще ги издиря. За спиралата съм на същото мнение,ползвала съм 3 или 4 бр ,но последната ,която си взех е ужасна.Сега се чудя с коя да я заменя.

    ОтговорИзтриване

Радвам се на всеки ваш коментар, не го спестявайте :)