Ден 13 - Контуриране

30 дневно предизвикателство


Доста време мина от последния ден на това предизвикателство, за който писах. Истината е, че се забавих толкова именно заради контурирането - правих го и го снимах 100 пъти и все не ми се получаваха снимките, а нали съм си упорито и не искам да замесвам мъжа ми в блогстването, дори и само като фотограф... помъчих се малко и в крайна сметка, реших все пак да публикувам, независимо от лошото качество на фотоматериала за да мога да продължа с останалите дни по-скоро.
  И така - ето снимките. На първата съм без контуриране и много ясно ли личи  липсата на изразени скули и недобре оформената граница между челюстта и врата. Това са зоните, които се опитвам да коригирам. Носа си харесвам и рядко правя нещо по него, освен малко бронзиране от двете страни и на върха. 
  Сложила съм продукт доста по-щедро от обичайното за да си личи по-явно разликата на снимки. В действителност се стремя да постигна по-естествен на вид резултат.
С контуриране



Без контуриране

С контуриране

 Използваните продукти са:
Baviphat All In One Collagen BB Cream наместо фон дьо тен по цялото лице
Flormar Bronzing powder Face and Body № BR02  - за тъмния контур
Umbrella Powder Teracotta №14 като хайлайтър



6 коментара

  1. най-после,чакан от мен материал:)харесвам всичко свързано с контурирането.Бакембардите в случая много ти помагат,става красиво като започваш от там.Хайлайтерът ми е непознат имаш ли статия за него?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Не съм писала в отделна статия за хайлайтъра. Той ми е поредното добро и евтино попадение. Беше нещо от типа на 7лв и е български. Прилича на изпечените скинфиниши на МАК.

      Изтриване
  2. Мога ли да те помоля да сложиш снимка твоя или от нета на хайлейтера.Много ме заинтригува“ :)))

    ОтговорИзтриване
  3. И аз съм заинтиригувана от хайлайтъра. :) Много добре ти се е получило контурирането, браво! С каква четка го прави?

    ОтговорИзтриване
  4. Ще направя отделно ревю на любими хайлайтъри тези дни.
    Четкатa, която ми е най-удобна за скулите и носа е на Sigma Small contour F05, а челюстта и останалите части на лицето използвам F40 Large Angled Contour

    ОтговорИзтриване
  5. Чудесно ти се е получило :)

    ОтговорИзтриване

Радвам се на всеки ваш коментар, не го спестявайте :)