02 July 2012

Essence - Stay With Me

  Тази публикация си седи като чернова и отлежава повече от месец... макар и да не е вече особено актуална, защото тези гланцове не са никаква новост, реших все пак да я публикувам за да оправдая услилията, които съм положила да си замажа мустаците  и брадата!!! на снимките към нея. (Тези косми започват да събуждат в мен вяра в задгробния живот - колкото и да ги усмъртявам чрез скубане или тровене с депилатоар, те пак са там. И не само това - на живо са абсолютно невидими, а на снимка слъсват с цялата си прелест, призраците проклети...)
   Но да се върнем на гланцовете. Става дума за дълготрайните глосове на Essence от серията Stay With Me. За това колко са дълготрайни аз не съм критерий, защото с пустата си лакомия изяждам скоропостижно всичко, което е имало неблагоразумието да попадне на устните ми. Все пак, тези гланцове наистина се задъжрат доста по-дълго от обичайното.
  Цветовете до един са много приятни, но поради тежка деменция, хванала ме на млади години, всеки път щом отида в DM забравям да си купя още някой нюанс. Все пак ще ви покажа два от тях - Candy Bar и  Berry Me. Първият е много приятен коралов цвят, а вторият- малинов.
  Апликаторът, на мен лично, ми е доста странен и неудобен, но формулата им ми харесва достатъчно за да си затворя очите за този недостатък. Ароматът им е съвсем деликатен, леко сладък, но нямат никакъв вкус (може би затова не ги излапвам толкова бързо). Залепват за устните и им придават чудесен сиропиран вид, като в същото време не са прекалено лепкави като повечето дълготрайни глосове.
Като цяло, това е един от малкото продукти на Essence, които харесвам (другите са само два - гел линията им и бронзъра Sun Club) и с чиста съвест бих препоръчала.

Berry MeCandy Bar