Essence - Stay With Me

  Тази публикация си седи като чернова и отлежава повече от месец... макар и да не е вече особено актуална, защото тези гланцове не са никаква новост, реших все пак да я публикувам за да оправдая услилията, които съм положила да си замажа мустаците  и брадата!!! на снимките към нея. (Тези косми започват да събуждат в мен вяра в задгробния живот - колкото и да ги усмъртявам чрез скубане или тровене с депилатоар, те пак са там. И не само това - на живо са абсолютно невидими, а на снимка слъсват с цялата си прелест, призраците проклети...)
   Но да се върнем на гланцовете. Става дума за дълготрайните глосове на Essence от серията Stay With Me. За това колко са дълготрайни аз не съм критерий, защото с пустата си лакомия изяждам скоропостижно всичко, което е имало неблагоразумието да попадне на устните ми. Все пак, тези гланцове наистина се задъжрат доста по-дълго от обичайното.
  Цветовете до един са много приятни, но поради тежка деменция, хванала ме на млади години, всеки път щом отида в DM забравям да си купя още някой нюанс. Все пак ще ви покажа два от тях - Candy Bar и  Berry Me. Първият е много приятен коралов цвят, а вторият- малинов.
  Апликаторът, на мен лично, ми е доста странен и неудобен, но формулата им ми харесва достатъчно за да си затворя очите за този недостатък. Ароматът им е съвсем деликатен, леко сладък, но нямат никакъв вкус (може би затова не ги излапвам толкова бързо). Залепват за устните и им придават чудесен сиропиран вид, като в същото време не са прекалено лепкави като повечето дълготрайни глосове.
Като цяло, това е един от малкото продукти на Essence, които харесвам (другите са само два - гел линията им и бронзъра Sun Club) и с чиста съвест бих препоръчала.

Berry Me



Candy Bar


3 коментара

  1. Седят ти страхотно. Berry me ми е фаворит. Но пък и ти имаше хубава форма на устните. Като спомена депилатоар, пробвай този на Lycia за чувствителна кожа на лице. Не само, че премахва косъмчетата и червенината минава до няма и половин час (иначе при мен е дни с други), но и забавя растежа им. Предостатъчно ми е да го ползвам веднъж на месец.

    ОтговорИзтриване
  2. Имах ткъв гланц, но го подарих - честно казано ми хареса, но неудобството при нанасянето с апликатора го правеше невъзможен за носене в чантата :)

    ОтговорИзтриване
  3. Имам Candy Bar, харесвам цвета и как седи на устните, но не ми е фаворит... самата консистенция ми "тежи" на устните и ми лепне.. Проблема може да е в мен, защото рядко слагам нещо по-различно от балсам..

    П.С. Апликатора на мен ми допада, забавен е и нямам проблеми с нанасянето.. :))

    ОтговорИзтриване

Радвам се на всеки ваш коментар, не го спестявайте :)