Golden Rose - ревю и суочове

  Тези от вас, които следят Фейсбук страницата на блога, вече знаят, че преди около седмица Golden Rose Bulgaria бяха така добри да ми предоставят безвъзмездно една торбичка с техни продукти за проба и ревю. Приятно съм изненадана от жеста и от интереса, който проявиха към българското блог общество като цяло.
  Въпреки това, в настоящото ревю няма да прочетете само суперлативи за продуктите. Ще бъда абсолютно откровена и ще споделя какво ми е харесало и какво не.
  В пакетчето, което получих имаше следните неща:
- Пудра от новата луксозна серия на GR
- Руж от същата серия
- Спирала за мигли Wonder Lash
- Два броя единични сенки мат - в черно и бебешко розово
- Лак за нокти от серията Paris
- Двуфазен заздравител за нокти Vitamine Booster
- Khol kajal молив за очи
- Гланц за устни Pearl Gloss
- Мострена карта с 4 цвята от новата серия червила на марката

Пудрата ме изненада определено приятно. Признавам си, че имах доста занижени очаквания защото преди години имах пудра на марката и не ми допадаше. Тази обаче определено е съвсем друго нещо. Фино смляна и с приятна текстура. Цветът, който получих е доста по-тъмен от този на лицето ми, но въпреки това се сля чудесно с моя тен, защото самата пудра е полу-прозрачна и не остава на петна по лицето. Нанасям я пестеливо с голяма пухкава четка. Кожата ми е суха, но в момента ползвам доста мазен ВВ крем, който успява да  матира напълно за цял ден. През последната една седмица я използвам ежедневно.
Руж №09, сенки № 205, сенки №214, молив khol kajal
Ружът е отново от същата златна серия и с подобна на пудрата текстура. Цветът, който получих е прасковено розов мат - 09 Soft Rose. Добре пигментиран е и позволява наслояване, но аз лично предпочитам да го нанасям със съвсем лека ръка. Придава много свеж вид на бялата ми кожа. Изненадващо траен е, не мръдва по цял ден дори и в жегите. Бих си купила и други цветове.

Спиралата на мен лично не ми хареса. Наситено черна е, не се рони и размазва, видимо удължава, нооо... много слепва миглите ми, а аз обичам да са перфектно разделени. На някого с по-редички мигли би седяла добре, но моите, макар и фини са доста гъсти и много податливи на слепване. С по-евтините спирали от цветната серия на марката получавам много по-добър ефект. Ревю за тях можете да прочетете ТУК.

Грим с двата цвята сенки, кхола и спиралата
Сенките са ми познати от доста време. Имам лилави от същата серия, които са много пигментирани и трайни. Подробно ревю за тях има и в блога на Ида - ТУК. Определено споделям нейните впечатления, но държа да добавя, че без база, пигментираността на клепача не е чак толкова добра. С база обаче са чудесни, наситени и плътни и определено са сред  най-сполучливите продукти на марката. Тези, които получих са светло розово №205 и черно № 214

Лакът за нокти е в ярък розово коралов цвят. Четката е доста удобна и дори и аз с двете си леви ръце не успях да се омажа докато се лакирам. Консистенцията е водниста и лесна за разнасяне, но въпреки това е доста покривен. На два тънки слоя е идеален, а блясъкът дори без топ лак се вижда на снимките. Трайността му при мен е 3-4 дни без поражения, но това зависи от индивидуалното състояние на ноктите. Номерът му е 211.
На закрито
На открито


За заздравителя е рано да дам отзиви. Резултат от подобни продукти се забелязва след поне месец употреба. До момента мога да кажа, че е подходящ за база преди лакиране, съхне бързо и оставя фин гланцов слой върху ноктите.

Моливът Khol Kajal ме впечатли най-силно от всички продукти. Не съм ползвала нищо по-добро за водната линия на окото до момента. Нанася се плътно и наситено с едно движение без нужда от повторение и при мен изтрайва поне 7-8 часа без да мръдне. Извън водната линия обаче се размазва безумно лесно. Задължително е да се фиксира със сенки за да се избегне това. Това му качество го прави  идеален за опушен грим, но не и за прецизни линии. Не го препоръчвам за начинаещи в гримирането, но за човек, който знае какво прави, това е наистина прекрасен каял.

Гланцът за устни  също ми допадна, макар и този конкретен цвят да не ми отива особено. Ухае приятно и ненатрапчиво и е много траен, без да е прекалено лепкав. Обмислям да си взема и някой друг цвят. Моят е №02

Гланц №02, червила №  53, 49, 18 и 75
От червилата не успях да добия пълни впечатления само от мострите, но това, което най-вече ме интересуваше, успях да установя - нямат аромат. В предишните червила на GR единственото, което наистина не ми допадаше беше миризмата. Тук този недостатък е ликвидиран, а трайността и приятната текстура са също толкова добри като на червилата от другите колекции на марката. № 53 най-вероятно ще си купя при първа възможност. Много приятно бонбонено розово.





9 коментара

  1. Днес тъкмо си търсех нови попълнения при гримовете. И знаех, че нещо ми липсва. Голдън роуз не видях. А за цената си, според мен, са много добри като избор. От това, което са ти дали определено бих си взела лакa. Особено точно този цвят. Обаче интересът е огромна изненада и за мен.. направо да не повярваш. :D

    ОтговорИзтриване
  2. Аз пък се надявах на спиралата още като видях, че е в пакета, който са ти дали... Жалко. Но иначе като цяло съм приятно изненадана и аз от марката... Последните ми спомени за нея не бяха много положителни, но явно с времето са променили продуктите и това ми харесва :)

    ОтговорИзтриване
  3. Ей, от кога го чаках това ревю ако знаеш! :) Продуктите изглеждат много добре и определено повечето от тях ми грабнаха интереса. Единственото което не ми харесва в цялата работа е че тук в Бургас не съм виждала да се продават повечето от тях - например новата серия пудра и руж, както и червилата, а точно тях най-много ми се искаше да изпробвам.

    ОтговорИзтриване
  4. Всички продукти изглеждат супер! Особено ми харесват ружа и молива

    ОтговорИзтриване
  5. Мммм, ружчето ми хвана окото :) Да са честити!

    ОтговорИзтриване
  6. Матовите сенки от серията Silky Touch Matte Eyeshadow ли са?

    ОтговорИзтриване
  7. Ружа и аз ще го пробвам, както и розовите сенки! :)

    ОтговорИзтриване
  8. Лакът на Голдън Роуз е страхотен цвят,но за съжаление не мога да го намеря по магазините.Да не би да има някаква грешка в номера,който е изписан тук?
    Всъщност коя серия на ГР е това?(защото продавачките все това ме питат упорито :))

    ОтговорИзтриване

Радвам се на всеки ваш коментар, не го спестявайте :)