MaxFactor Flipstick




 Преди време попаднах на новите двустранни червила на MaxFactor в един чуждестранен блог и още тогава си наумих да ги пробвам. Веднага щом пристигнаха в България си взех едно - Folky Pink - прекрасен малиново-розов цвят, комбиниран с балсам пълен с блестящи частици. Формулата на самото червило също ми допадна много - силно овлажняваща и с разкошен аромат. Хареса ми и възможността да го нося по всякакъв начин - само червилото, само блясъка или като различни комбинации от двете. 
  Вече обмислях покупката на втори цвят, когато попаднах на конкурс на MaxFactor във Facebook за снимка с Flipstick. Колкото и да съм скептично настроена към подобни мероприятия, все пак се снимах и изпратих снимката. Резултатът - спечелих още едно червило :))) Цветът му е Gipst Red - коралово червено със златни блестящи частички, комбинирано с глитерен балсам в цвят старо злато.
Редовната му цена е 14.90лв




Gipsy Red  самостоятелно
Балсамът на Gipcy Red самостоятелно

Комбинация от двата цвята на Gipsy Red

Folky Pink самостоятелно

Балсамът към Folky Pink самостоятелно
Комбинация от двата цвята на Folky Pink


 Мисля, че конкурсът все още продължава, така че ако имате Флипстик и искате още един - пробвайте се смело.


7 коментара

  1. Отговори
    1. 14.90.Забравила съм да напиша, но веднага допълвам.
      Имаше тези дни промоция с 30% намаление на всички продукти на MaxFactor и с него излизаше 12, но не знам дали още е активна.

      Изтриване
    2. Важи до края на юли за всичките им продукти ;)

      Изтриване
  2. На теб ти стоят много добре, но аз нещо не се харесах.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Аз съм много бяла и с неутрален подтон на кожата и много рядко нещо не ми пасва като цвят.

      Изтриване
  3. Страхотни изглеждат :)))) и аз ги загледах :) Gipsy Red на червилото стои малко джипси, но на устни изглежда страхотно :))) Иначе видях, че промоцията е за всички продукти на марката и е до края на юли... Адри, можеш ли да ми препоръчаш нюанс за светъл човек (синьо-зелени очи, естествена блондинка) - розовичко като Folky Pink или по-коралови като Gipsy Red?
    Меееерси :)

    ОтговорИзтриване

Радвам се на всеки ваш коментар, не го спестявайте :)