MAC Pro Longwear Lipcreme - Prolong

  Включвам се с една много бърза и кратка публикация, която имам подготвена от известно време и днес реших да пусна.
  Преди да започна със съществената част, искам само да отбележа, че не съм изчезнала, не съм болна и не съм зарязала блога. Наскоро започнах работа по един много интересен и завладяващ проект, който поглъща целите ми внимание и енергия (доколкото е останала такава, с оглед на тригодишното таласъмско присъствие в живота ми) и за блога просто не остава време. Обещавам скоро да се реванширам с повече нови публикациии и други любопитни неща.

  Днес ще ви кажа няколко думи за дълготрайното червило на MAC в цвят Prolong. Уникално и наситено кърваво червено, със син подтон. Пигментацията му е просто изумителна, а трайността е точно такава, каквато се очаква от подобно червило - на моите, нетърпящи каквото и да е червило издържа непокътнато около 4 часа (обикновено, всяко червило, задържало се за повече от час на постоянно облизваните ми и прехапвани устни, е сериозна находка).
 Малко по-сухо е от Satin финиша на MAC, но не толкова, колкото са червилата с Matte финиш. Не изсушава прекалено устните, не ги сбръчква и не подчертава недостатъците им. Просто съвършено се комбинира с молива за устни в цвят Cherry.
Ако си търсите наистина трайно и наситено червено червило, непременно хвърлете едно око на Prolong.





Няма коментари

Радвам се на всеки ваш коментар, не го спестявайте :)