31 March 2013

Holika Holika Midnight Owl хайлайтър

От доста време заглеждах в Ebay този красив продукт, но по някаква причина не го поръчвах. В крайна сметка, с разпалването на безумната ми страст към хайлайтъри, покупката на тази пудра на Holika Holika стана неизбежна. Срещи $18 и безплатна доставка получих този абсолютен шедьовър.

Към пудрата има много добра четка от естествен косъм, мека и с отлична форма, идеална за нанасяне на всякакъв хайлайтър. Четката стои вътре в самата кутийка на продукта, отделена с прозрачно капаче. Пудрата няма аромат, а текстурата ѝ е кадифена. Ползвала съм я вече над 20 пъти, а красивият принт все още не е наранен по никакъв начин, а блестящите частици са в целия продукт, а не само по повърхността, както обичат да ги поставят доста производители. Трайността е забележителна - дори след 10 часа върху лицето ми, блясъкът не се е загубил. Ефектът, който придава на кожата е влажен и много блестящ с отделни доста ситни видими частици, които на изкуствена светлина блестят приказно.
Кутията е от качествена пластмаса, с лесно отваряне
 и със също толкова качествен принт в матово черно и златно
 Оттук насетне оставям снимките да говорят вместо мен, макар и да не успяха да уловят и половината красота на Midnight Owl...

Картонената кутийка също е с красив принт
За съжаление, надписи има само на корейски

БЕЗ Holika Holika Midnight Olw

С Holika Holika Midnight Owl
C Holika Holika Midnight Owl