Крем сенки Manhattan Carnival

Днес ще ви представя един интересен продукт, който Таота България ми предоставиха за проба и ревю. Става дума за крем сенките на Manhattan Carnival. Предлагат се в 4 различни цвята - зелен, син, кафяв, малина. Аз получих зелени.
 Количеството е 5мл за цена 8,40лв.



Сенките се нанасят изключително гладко, "мазно" и приятно с апликатора, а също така са и много силно пигментирани. В същото време се преливат много лесно с пръсти или с четка. Веднъж нанесени, изсъхват бързо върху клепачите и имат красив металически завършек.
Пробвах да ги нося по няколко различни начина - без база за грим, с база, без база в комбинация със сухи сенки и с база в комбинация със сухи сенки. За съжаление, без база трайността им не е задоволителна за мен. След няколко часа започнаха да се събират в гънките на клепача. С база проблемът се елиминира за около 8 часа. При кремообразните сенки има един трик за нанасяне - след като се сложат, окото не се отваря веднага, а се чака няколко секунди да засъхнат и да се запечатат. Тогава няма размазване и събиране в сгъвката на клепача.
За мен най-успешно се оказа комбинирането им с обикновени сухи сенки. По този начин, независимо дали съм сложила база за грим или не, сенките не мръдват през целия ден, а и е възможно да се включат във всевъзможни комбинации с други цветове сухи сенки.
Държа да отбележа, че имам суха кожа на клепачите. При по-мазна кожа е желателно да не се пропуска нанасянето на база.

Следват снимки на Carnival нанесени самостоятелно и в комбинация с други сенки. Със сигурност ще потърся малиновия цвят и ако го купя, ще направя грим и ревю и за него.





1 коментар

  1. Прекрасен цвят! Аз получих същия. :)
    Гримът, който си направила също е много красив.

    Поздрави,
    Настя

    ОтговорИзтриване

Радвам се на всеки ваш коментар, не го спестявайте :)