Любими: Спирали

Реших да стартирам нова рубрика в блога, в която да показвам няколко любими свои продукта в дадена категория, като ще се стремя да има представител на всеки ценови клас, но само при условие, че наистина са ми любими и бих препоръчала безкомпромисно.

Реших да започна със спиралата, защото това е продуктът, който най-често се използва, дори и от жени, които рядко слагат някакъв грим.
Тъй като всеки търси нещо различно от спиралата си, държа първо да уточня какви са моите основни критерии, за да бъде за мен дадена спирала наистина добра:

1. Да се нанася лесно и да не натрупва много туш по миглите.
2. Да изглежда добре и на един единствен слой.
3. Да не слепва миглите, а да ги разделя добре.
4. Да не се размазва.
5. Да не се рони.
6. Да се почиства лесно и без търкане.




Спиралите, които отговарят на посочените критерии и които избрах да покажа са Lancome Hypnose Star, Max Factor Eye Brightening и Golden Rose Sexy Black. От известно време имам и друга любима спирала, но за нея ще пиша отделно в някоя от следващите си публикации, защото искам да ѝ дам още някоя и друга седмица, за да знам дали тушът запазва качествата си с времето, как ще се отрази на състоянието на миглите ми и т.н. фактори, които за мен са от изключително значение за една спирала и затова никога не бих препоръчала продукт (какъвто и да  е той) без да съм го ползвала системно поне 3-4 седмици.

Започвам с Lancome Star
Първото впечатляващо нещо в тази спирала е опаковката. Уникално е красива с блестящите като диаманти звездички по нея. (меджу другото, тази спирала в момента се предлага в делукс размер към списание Grazia, в комплект с прекрасно червило на Lancome отново в мини размер )
Втрото нещо, което прави впечатление е силният аромат. Приятен козметичен аромат, присъщ на доста спирали от високия клас, но за мен абсолютно непонятен. Наистина ума ми не побира кому е нужно да парфюмира нещо, което се слага на очите?!
Третото нещо е четката. Странна конусовидна форма, приплесната от две страни, но изненадващо удобна.
Цена: 67лв за 6,5мл




Продължавам с Max Faktor Eye Brightening.
Тази спирала е забележителна с наличието на цветни светлоотразяващи пигменти в туша, които подчертават естествения цвят на очите. Предлага се в разновидности за зелени, сини, кафяви очи. моята е за сини. По отношение на цвета не виждам никакъв ефект, но ми харесва как седи на миглите ми, а още повече ми харесва това, че се почиства буквално с едно движение. Четката ѝ е гумена и напомня тази на любимата ми доскоро Masterpiece.
Цена: 15-16лв за 7,2мл


Приключвам публикацията с Golden Rose Sexy Black.
И тази спирала, като предните две, отговаря на посочените от мен 6 изисквания и наистина използвам с голямо удоволствие. Тя има най-нестандартната четка от трите, но е сякаш най-лесна за работа и за разресване на дълги и непокорни мигли. Четката е твърда и гумена и лесно разпределя туша равномерно. Изключително удобна за долните мигли.
Цена: 8,40 за 5мл


7 коментара

  1. Адри, покрай твоя блог започвам да отделям по-голямо внимание на Макс Фактор спиралите. Вече съм хвърлила око на Clump Defy и Eye Brightening :( Но да споделя аз коя спирала редовно ползвах до скоро. Поръчвах си я от ибей - CoverGirl Professional All-in-one. Моите изисквания за спирала са същите като твоите. Въпросната покрива всичките шест. Яд ме е, че напоследък са вдигнали цените за доставка и реално шипинга ми излиза по-скъп от самата спирала. За това и напоследък се интересувам от хубави спирали на добри цени от Б-я. Благодаря ти за "спираленото" инфо :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Определено хвърли едно око на Макс Фактор. Най-новата спирала на Голдън Роуз (в лилава металическа опаковка) също е страхотно добра и за нея ще пускам отделна публикация съвсем скоро. Искам само да я понося още известно време, за да видя дали няма бързо да засъхне, защото тушът ѝ по принцип е по-сух, но придава невероятен обем без да слепва.

      Изтриване
    2. До колкото знам CoverGirl и Макс Фактор са дъщерни фирми и продуктите много си приличат.Един вид Макс Фактое е европейското Ковър Гърл.

      Изтриване
  2. Lancome STAR вече 67лв. ли е станала? Аз я купих есента за 50 и няколко. Цените на козметиката определено много се качват.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Аз я купих за 56 и то в комплект с дегримьор и молив. Бях доста учудена като ми казаха новата цена.

      Изтриване
  3. И фон дьо тените им са поскъпнали малко на Ланком :( Спиралите изглеждат чудесно. Взех си Грация в началото на месеца, мисля скоро да пробвам спиралата :)

    ОтговорИзтриване
  4. Ползвах Doll eyes на Lancome, и честно казано не съм възхитена. Не бих си я поръчала пак. Сега съм с Shocking Yves Saint Laurent . Не е лоша. Може би най-много ми допадна на Estee lauder Bold Volume . Иначе честно казано не знам дали спиралата има значение, но ако човек има хубави дълги мигли всчка една ще е ОК и обратното. Аз съм много доволна и от вълтата на Мейбълин.:)

    ОтговорИзтриване

Радвам се на всеки ваш коментар, не го спестявайте :)