PrettyBox Април

Преди малко получих втората си кутия от PrettyBox. Още като я взех усетих, че е доста по-тежка и пълна от предишната и наистина е факт, че този път съдържанието е значително по-сполучливо. Важно е да се спомене, че темата на тази кутия е Organic и всички продукти в нея са БИО. Определено са интересни и ще използвам всеки от тях, но се надявам в следващата кутия да има повече декоративна козметика.
Ревю очаквайте съвсем скоро, а сега снимки:




Получих следните неща в своята кутия:
1. Ayuuri Body wash Coconut - в пълен размер 200мл.
2. Матиращи листчета Papier Pudre - в пълен размер с по 20 листчета - 3 броя!
3. Дневен хидратиращ крем Organic Surge BlissFul - 2бр. сашета
4. Madara Cosmetics крем за очи - 3бр. сашета по 3мл. всяко
5. Madara Cosmetics тоник за лице - 3бр. сашета по 5мл. всяко
6. BM Beauty Cherry bomb гланц за устни - мостра в кутийка 2гр.
7. Biotrade Baby детски шампоан миниатюра 25мл (този продукт се заявяваше допълнително, при желание да присъства в кутиите)

До момента мога да изкажа мнение само за матиращите листчета и за глоса.
Листчетата наистина матират много добре и са удобни за носене в чантата или в джоба през лятото, когато дори и моята суха кожа има нужда от матиране през деня в Т-зоната.
Глосът е чудесен. Почти няма аромат и вкус, дава на устните сиропиран вид и не е лепнещ, а по-скоро мазен и овлажняващ. Бих си го купила в реален размер.








6 коментара

  1. тази кутия изглежда доста по-добре от първата! Листчетата и боди уаша определено са добро попадение :)

    ОтговорИзтриване
  2. Със сигурност съдържанието е подобрено, но пак не ме впечатлява кой знае колко. Не знам, аз просто си падам по друг тип продукти и им се радвам повече. Надявам се да спрат да пращат тия сашета, колкото и бройки да сложат пак ми се струват някак си излишни в такъв тип кутия.

    ОтговорИзтриване
  3. Подкрепям мнението на Жени за сашетата :)
    Иначе лосиончето изглежда не лошо. Интересно ми е за глоса - изглежда много червен - покривен ли е или просто си е червен в кутийката?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Ще пусна снимка на глоса върху устни. Има много лек цвят, почти е прозрачен, но седи страхотно сиропирано върху устните.

      Изтриване
    2. Ще чакам, че наистина ми е любопитно :) Мерси :)

      Изтриване
  4. Листчетата са това, което ме заинтригува, но след фалстарта миналия месец, за този ме отказаха. Иначе и аз бих се радвала на повече декоративна козметика.

    ОтговорИзтриване

Радвам се на всеки ваш коментар, не го спестявайте :)