Urban Decay Smoked

Тази палитра според мен е абсолютен "must have" за всички любители на тъмния опушен грим, а и не само. Подборът на цветове в нея е толкова добър, че можете да направите почти всичко - от дискретен нюд за през деня, през елегантна визия за романтична вечеря, до силен вечерен парти грим.
Опаковката също е особено практична. Лека, компактна и здрава, абсолютно идеална за пътуване.
Към палитрата получавате небезизвестния молив 24/7 Glide On Pencil в най-черното черно Perversion. Друг бонус е и мини опаковка от също толкова популярната база за сенки Urban Decay Primer Potion.
Самите сенки в палитрата са с наистина изключително добро качество. Плътни, лесни за нанасяне, "мазни" и буквално плашещо пигментирани. За хора, които не са свикнали със силния грим, това може да е малко стряскащо. Тъмните цветове нямат вариант за дискретно нанасяне. Колкото и малко да загребете с четката, цветът ще бъде наситен и идентичен с това, което виждате в самата палитра. Светлите тонове обаче са с по-слаба пигментация, както е видно от суочовете по-долу.








4 коментара

  1. страхотни са! а пък базата беше първата, за която чувам :)

    ОтговорИзтриване
  2. Прекрасни са! Уникално яки цветове! :)

    ОтговорИзтриване
  3. Синьото <3 Ако имаше и отделно такъв цвят...

    ОтговорИзтриване
  4. Много добро ревю, палитра изглежда супер, само бих помолила в ревюто да пише цена и откъде може да бъде закупен продуктът :)

    ОтговорИзтриване

Радвам се на всеки ваш коментар, не го спестявайте :)