Chen Yu Teint Creme Sublime


Днес ще пиша за един съвсем нов тип продукт за мен – това е кремообразната слънцезащитна пудра на Chen Yu.


Опаковка: Доста стилна и красива опаковка, от висококачествена пластмаса. Изглежда наистина луксозно. В кутията има доста хубава гъбичка за нанасяне, но аз лично предпочитам да използвам четка, а с гъбичката само да освежавам през деня.
Аромат: Едва доловим аромат, типичен за повечето фон дьо тени.
Цвят и пигментация: Цветът, който получих, за съжаление е тъмен за кожата ми в момента, но съм истински нетърпелива да хвана малко тен, за да мога да го използвам редовно. В момента ми влиза в употреба като бронзиращ продукт.
Пигментацията е много добра. В зависимост от количеството, може да се постигне средно до почти пълно покритие.
Текстура: Нежна, много фина. Топи се върху кожата като масло, но всъщност не е мазен и засъхва с матов, но изключително естествен завършек.
Трайност: Върху моята кожа – около 3 часа. Това би било твърде малко, ако се гледа на този продукт като на грим. Аз обаче го възприемам повече като слънцезащитна грижа, заради наличния SPF 25, и като такава е напълно в рамките на нормалното (а и задължително, за да бъде кожата ни защитена) да се подновява на всеки 2-3 часа.
Ефект: Красива, с равномерен тен и “целуната от слънцето” кожа, която в същото време е и добре предпазена от него с 25 фактор.
Количество: 10гр
Цена: 43,20лв
Общи впечатления: Наистина много ми допада този продукт. Харесва ми, това, че е съвсем лек. Също и начинът, по който седи така естествено на лицето. Това, че не е мазен, а в същото време не изсушава кожата и не подчертава бръчици и линии. Трайността му не е особено голяма и не бих разчитала на него за вечерен грим, но при разходки навън в града и на морето, смятам, че ще ми бъде неизменен спътник.






*Продуктът ми е предоставен за проба от Таота България

Няма коментари

Радвам се на всеки ваш коментар, не го спестявайте :)