Игра с награда – Givеaway



Не помня вече колко са пътите, когато са ме питали защо не правя по-често томболи с награди за читателите. Един път дори в прав текст ме нарекоха стисната
Е, ето, сега правя и аз един скромен “giveaway”.

Причините да не съм правила досега са няколко:
1. Това винаги ми се е струвало като начин за печелене на фенове. Един вид подкуп – “На ви подаръци, харесвайте ме!”. Предпочитам да ме четат по-малко хора, но защото съм им интересна аз, а не наградите.
2. При такива игри винаги има разочаровани, а аз не искам да съм причина за негативни емоции. Все пак, няма как да раздам по нещо на всеки.
3. Ужасява ме мисълта, че все ще се намери някой, който да каже, че нещо е нагласено, че има измама или ще развие някакъв друг подобен сценарий.
4. Исках, ако дам подарък на някого, то той да е наистина хубав. Неща, които да подбера внимателно, така че да се харесат на всеки. Все пак, като е гарга, да е рошава.

И такаа, в крайна сметка превъзмогнах всички тези терзания (все пак не искам да ме мислят за стисната) и доста плахо се реших на една такава игра с читателите. За да бъде всичко максимално опростено, оформих играта само за Facebook. Единственото изискване е да сте фен на Facebook страничката на блога и да споделите снимката с наградата във Facebook.

Подаръците са:

  • Палитра Urban Decay NAKED Basics
  • Лак за нокти Opi Jinx
  • Лак за нокти Essie Exotic liras
  • Лак за нокти Essie Ballet slippers
  • Лак за нокти Golden Rose Rich Color 42
  • Няколко дребни изненади, които оставям в тайна

* Играта не е спонсорирана. Всичко е закупено с мои лични средства. Всички продукти са с гарантирани произход и оригиналност, чисто нови, неотваряни и в срок на годност.

На 25.07.2013 играта приключва и на абсолютно случаен принцип, синът ми Вики (който е на 3 годинки и е напълно безпристрастен) ще избере един от всички споделили снимката, при когото ще отиде наградата.

Успех на всички! Благодаря ви, че ви има

Няма коментари

Радвам се на всеки ваш коментар, не го спестявайте :)