Impala Silicone Eyeliner №14 и 15


Днешната публикация е за една страхотна находка, на която попаднах в блога наTeia Ted и много бързо издирих в кварталните козметични магазинчета. Става дума за новите цветове от молива за очи Silicone Eyeliner на Impala.Сдобих се с два цвята, но вече съм си набелязала още няколко. Преди време имах два молива от старата версия на тази серия (визуално не се различават по нищо) и определено формулата ми се струва доста подобрена, поне при новите цветове в колекцията.

Опаковка: Стандартен молив с полуматово черно покритие. Изглежда стилно и дори луксозно за молив. Има капачета от двете страни. Едното е за молива, а другото за гумен накрайник за “опушване”.
Текстура: Меко казано би било, ако напиша, че се маже като масло. Текстурата е изумително мека, кремообразна и лесна за нанасяне. Няколко секунди след нанасяне засъхва върху кожата и буквално залепва за нея – няма размазване, отпечатване, изтриване или ронене.
Пигментация: Изключителна! Най-силно пигментираните моливи, които притежавам, сравнени дори с всеизвестните 24/7 на Urban Decay.
Ефект: Доста смел акцент в грима, който не на всеки ще се хареса. За разлика от повечето обикновени моливи за очи, тези определено не са за всеки и бих ги препоръчала само на смели дами, които обичат забележимия и донякъде екстравагантен грим. Идеален за нанасяне на водната линия на окото.
Цена: Около 4 лв.
Общи впечатления: Прекрасен продукт, който за мен не само си струва всяка стотинка, а и слага в джоба си в пъти по-скъпи такива. Харесва ми да го използвам като акцент във водната линия на окото или под долните мигли, също и като очна линия. Препоръчвам и със сигурност скоро ще се сдобия и с други цветове от колекцията.


Няма коментари

Радвам се на всеки ваш коментар, не го спестявайте :)