Pinks Beauty Box за юни

Преди няколко месеца в България този тип кутии-изненада навлязоха чрез PrettyBox, а от този месец вече имаме и Pinks Beauty Box. Както в PrettyBox, така и в Pinks, отново съдържанието е от мостри – сашета или делукс опаковки + един продукт в пълен размер, но цената е доста по-ниска – 10лв за Pinks BeautyBox и 25лв за PrettyBox.



Аз самата не съм сигурна дали ще продължа да поръчвам която и да било от двете кутии. Не обичам сашетата и обикновено директно ги изхвърлям. Неудобни са ми за употреба и не ми дават никаква представа за продукта. Нима от едно намазване човек може да прецени дали става даден крем или не? Ако кутиите започнат да предлагат повече пълноразмерни, травъл или делукс продукти, то тогава със сигурност ще продължа да им бъда клиент, но при настоящето положение… някак губят интереса ми.

Пускам снимки на Pinks Beauty Box, която получих преди малко. Наистина съотношението цена – качество на продуктите е доста добро. Всички мостри в кутията са на продукти от високия ценови клас, но това не променя факта, че не обичам сашета
Все пак, искрено се радвам на мострите на Керастаз (при продуктите за коса по-лесно се усеща ефект още от първата употреба) и мини бутилчицата мицеларна вода Биодерма. Вече имам няколко такива бутилчици – една за тоалетката, с която напоявам клечица за учи и правя дребни корекции в грима; две в пакетчето ми с козметика за пътуване; една в дамската чанта, за всеки случай.
Пълноразмерният продукт в кутията е рефил с червило на Inglot. Той беше обаче само за първите 90 поръчали, сред които бях аз. Със сигурност няма да ми влезе в употреба този рефил. Не обичам да нанасям червилото си с четка, а и нямам никакво намерение да купувам палитра специално заради него, а да го държа така, само с опаковъчната кутийка, ми се струва доста неудобно и нехигиенично.






Няма коментари

Радвам се на всеки ваш коментар, не го спестявайте :)