Prettybox августИ този месец мога да отбележа подобрение в съдържанието на кутията, както и присъствието на мои любими марки.
Отново в кутията присъстват Shiseido, което само може да ме радва. Надявам се да продължат да се включват често.
Наличието на Bioderma също ми допада, защото това също е една от любимите ми марки, а мицеларната вода не заменям за нищо. Душ гелове обаче не обичам особено и малко ми поомръзна да получавам такива и в Притибокс, и в Пинкс. Памучетата за сваляне на грим ще ми свършат чудесна работа при поредното пътуване, на тях определено се зарадвах.
Балсамът а ръце на Dr. Sheller със сигурност ще ми влезе в употреба. Обикновено ликвидирам кремовете за ръце буквално за дни.
Бронзантът на BM ще подаря. Като цяло не обичам прахообразни продукти, а поставянето им в толкова малки опаковки граничи със садизъм. При всеки опит да нанеса от пудрата или ружа от предните кутии, цялата ми тоалетка се покрива с прах.
На минито на Davidoff първо се намръщих. Но реших да го пробвам преди да го дам на мъжа ми и всъщност наистина много ми допадна как се разви върху моята кожа и смятам да си го ползвам

Няма коментари

Радвам се на всеки ваш коментар, не го спестявайте :)