Един слънчев следобед със Shiseido


Нямаше как да не ви разкажа за едно прекрасно събитие, което се състоя миналата седмица и на което имах удоволствието да бъда поканена, заедно с три от любимите ми блогърки. Събирането беше организирано от Shiseido България, с цел не само да се запознаем и да си поговорим за козметика, но и да научим някои любопитни новости, които ни е приготвила престижната марка.

Няма да скрия, че наистина много се изненадах и още повече зарадвах, когато получих покана от Shiseido. Марката ми е добре позната, макар и да бях ползвала само няколко техни продукта (единствено поради съпротивата на кредитната ми карта, не заради липса на желание). Възможността да науча от първа ръка повече за марката, определено поласка блогърското ми его.

В цветната градина на The Residence Exclusive Club се посмяхме, пийнахме цитронада, похапнахме френски макарони и съвсем лежерно и приятелски обсъдихме това, което свързваше всички присъстващи – любовта към хубавата козметика. Г-ца Margot Canfeure (пиша го на френски, за да не се изложа с погрешна транскрипция на името на тази очарователна дама) беше дошла специално от Франция, за да ни разкаже за продуктите, с които Shiseido ще ни зарадват есента. Нов аромат, красиви нови цветове червила, лакове за устни, палитри със сенки и изцяло нова линия бяла козметика. За нея няма да издавам нищо все още, за да не разваля изненадата, защото тя наистина ще е приятна. Все пак ще погъделичкам малко любопитството, като пусна във Фейсбук страницата на блога тийзър на видеото, което представя новите продукти, защото то е нещо наистина интересно и заслужава отделно внимание.

В двата часа с екипа на Shiseido България и г-ца Марго имахме възможността да пробваме всички продукти и да зададем въпросите си. Снимките говорят достатъчно ясно за веселото изкарване, а изражението ми доста напомня това на лакомо хлапе, пуснато в голяма сладкарница









Откровено си признавам, че не ми се тръгваше, но и раздялата беше приятна – с обещание за скорошна нова среща и мил подарък за всяка от нас четирите.
За повечето продукти, които получих, ще изготвя отделни ревюта при първа възможност. С някои, от които имах само мостри, със сигурност ще се сдобия и в пълен размер, като първи в списъка е Bio-Performance Super Restoring Cream.




Няма коментари

Радвам се на всеки ваш коментар, не го спестявайте :)