Terre d’Oc – Гланц за устни №302 Роза от Убуд


Днес ще ви разкажа за поредния продукт на марката Terre d’Oc, който използвам от известно време. Това е БИО гланц за устни със състав богат на масла и с подхранващи устните свойства.

Опаковка: Приятна картонена кутия, на която е изписан състава на продукта, подробности за производителя и срока на годност. Стандартна опаковка за гланц, с красиво изрисувана капачка. Най-неудобната, според моя вкус, четка за нанасяне. Отнема доста време за апликация и налага наличието на огледало в чантата за подновяване.
Аромат: Има слаб аромат на масла, сякаш долавям макадамия, макар и да липсва в състава.
Цвят и пигментация: Цветът който аз избрах е нежен розов нюд със ситни блестящи частици – № 302 “Роза от Убуд”. Изненада ме, че има доста добра пигментация, а не е типичен полупрозрачен глос.
Текстура: Гъста, плътна, но не лепкава, а по-скоро мазна, заради наличието на голямо количество масла.
Трайност: Доста добра трайност за гланц. При мен след около 2 часа сякаш попива в устните и се губи голяма част от блясъка.
Ефект: Придава на устните много бляскав “сиропиран” ефект, сякаш са покрити със стъкло. Определено овлажнява и ги подхранва, което е и причината да го използвам често вместо обичайния балсам за устни.
Количество: 5мл
Цена: 32лв
Къде може да се купи: http://www.organicshop.bg
Общи впечатления: Добър продукт, който бих купила отново. Харесва ми, че е достатъчно пигментиран и бих тествала и други цветове. Усещането му върху устните също ми допада и фактът, че е богат на масла и овлажнява по-добре от повечето балсами е голям плюс.
Не ми допадат особено ароматът и това, че не е с гъбичка апликатор, а с четчица, която ми е по-неудобна, но това са пренебрежими недостатъци.


Няма коментари

Радвам се на всеки ваш коментар, не го спестявайте :)