YSL Rouge Volupte SHINE

Продължавам разходката из света на червилата на Yves Saint Laurent с три представителя на новата разновидност на Rouge Volupte – Rouge Volupte Shine.





Опаковка: Уникално красива гилза – метална, тежка, изпипана до най-малкия детайл.
Аромат: Съвсем лек и нежен аромат на манго. Вкусът им също е леко сладък и плодов.
Цвят и пигментация: Тази серия, за разлика от класическите Rouge Volupte е с по-слаба пигментация, но все пак достатъчна за постигане на доста добро оцветяване на устните. Могат да се напластяват до пълно покритие, без да изглежда червилото твърде много, да се размазва или разтича.
Текстура: Малко по-различна е от тази на класическите Rouge Volupte. По-балсаместа и по-хлъзгава като усещане върху устните. Въпреки това, не се разтичат и спокойно ги нося без молив за устни.
Трайност: За такъв тип червило – отлична! В сравнение с Chanel Rouge Coco Shine са в пъти по-трайни. След изчезване на блясъка, при по-наситените нюанси, остава красив и равномерен цвят върху устните още дълги часове (подобно на стейн).
Ефект: 3в1 – очаквано добра комбинация. Балсам+червило+гланц в едно. Устните са подхранени, овлажнени и много гладки и обемни. С достатъчно цвят и много блясък.
Количество: 4 гр.
Къде може да се купи: Sephora, Douglas, някои магазини BeautyZone, бутик Extravagance.
Общи впечатления: Прекрасен продукт! Харесват ми дори повече от редовната серия Rouge Volupte заради възможността цветът да се надгражда и от полупрозрачен да стане напълно покривен. Седят изключително естествено и дори ярките цветове не изглеждат прекалени.
Иска ми се да бяха още малко по-трайни, но нека не съм твърде нахална…
Огромно разочарование за мен е липсата на слънцезащитен фактор. Rouge Volupte имат SPF15, но Shine нямат.

Цветовете, които притежавам са #08 Pink in Confidence - изключително неутрален розов цвят, от типа “моите си устни, но по-добри”; №12 Corail Incandescent - прекрасен червен корал, повече в розовата гама, отколкото в оранжевата. Това е червеното, което мога да нося с всичко и навсякъде и винаги са седи подходящо и на място; #15 Coral Intuituitive - според името му трябва да е корал, но бих го определила по-скоро като прасковен нюд.



Устните ми без червило
15 Coral Intuitive

08 Pink In Confidence
12 Corail Incandescent

Чудесно ревю на същите 3 нюанса Rouge Volupte Shine можете да видите ТУК.

Няма коментари

Радвам се на всеки ваш коментар, не го спестявайте :)