Четворка сенки AVON "Berry love" - ревю и видео урок за грим с палитрата

 Днешното ревю е на една палитра, която лично за мен беше голяма изненада.
Нямах добри спомени за сенките на Avon, но новата четворка с подобрена формула в нюанс Berry love напълно промени мнението ми за тях.

Опаковка: Стилна и изчистена черна картонена кутия, на която, освен съдържанието на продукта, има и таблица, показваща начина на разполагане на цветовете в палитрата върху клепача. Нещо много удобно за начинаещи.
Самата палитра е от хубава пластмаса, с много изчистен дизайн. Има механизъм за лесно отваряне - нещо, което аз и маникюрът ми наистина оценяваме.
Цвят: Страхотен подбор на цветове за моя вкус - матова слонова кост микроскопични блестящи частици, матово бледо розово отново с миниатюрни частици, металическо старо злато и напълно матово сливово.
Пигментация: Без база пигментацията е добра, но по-скоро средна. В комбинация обаче с любимата ми HD Eyeshadow Base на NYX цветовете стават толкова наситени, че едно загребване с четката е достатъчно за плътно покритие на клепача (вижте във видеото по-горе).
Текстура: Много фина и мека. Матовите цветове са малко ронливи, но не колкото матовите нюанси на Inglot например.
Количество: 5 гр.
Цена: 10,90 лв.
Общи впечатления: Изключително добра палитра за цената си, а и не само. Определено формулата е подобрена в сравнение с предишните палитри True Color. Не знам дали качеството на всички цветови комбинации от серията е толкова добро, но възнамерявам съвсем скоро да разбера.




Няма коментари

Радвам се на всеки ваш коментар, не го спестявайте :)