Процедурата HYDRAFACIAL

Преди точно един месец бях поканена от моя приятелка да пробвам иновативната козметична процедура Hydrafacial в салон Murphy. Отидох с леко скептична настройка, но определено останах много приятно изненадана. Въпреки еуфорията и желанието ми веднага да споделя резултатите, реших все пак да изчакам, за да видя в дългосрочен план какво ще се случи с кожата ми след една единствена процедура, макар и да е препоръчително да се направят няколко поредни.



Видеото е достатъчно подробно, но все пак ми се иска да напиша и няколко думи за Hydrafacial. Това е съвсем нова процедура за България и у нас има само три уреда Hydrafacial. Любопитното при тази процедура е, че се подбират стъпките според типа кожа и съответните проблеми на пациента, за да бъде ефектът оптимален. Цялата процедура продължава само 30 минути и е напълно безболезнена. Включва дълбоко почистване, химически пилинг, хидратация и запълване на фини линии и бръчки. След нея по кожата няма никакви следи от интервенцията, няма белене или силно зачервяване. Накрайниците на апарата завихрят като мини торнадо върху кожата коктейл от различни серуми, а в същото време отстрани засмукват с вакуум всички нечистотии и мъртви клетки.


Резултатът при мен беше видимо избистрен тен, напълно заличени пори по носа и скулите и силно редуцирани фини линии на челото и около устните. Ефектът върху линиите не беше много дълготраен - около 2 седмици и половина, но порите ми все още са напълно чисти и незабележими (разбира се, редовно и внимателно почиствам лицето си всяка вечер с подходяща козметика). След процедурата избиха няколко дребни пъпчици по челото ми, но бях изрично предупредена, че е възможно да се случи. Апаратът засмуква всичко на повърхността и когато има по-дълбоки възпаления, които не могат да излязат още с първата процедура, те избиват сами в рамките на няколко дни и отминават, за да остане напълно здрава кожа.

Аз направих една единствена процедура, но препоръчителното е да се направят 4 през седмица и още 4 през две седмици за постигане на перфектни резултати. В последствие е добре да се прави по една поддържаща процедура веднъж месечно.
Определено съм много приятно изненадана от резултатите и при първа (финансова) възможност бих се сдобила с карта за 12 процедури (цена 1000 лв.)


1 коментар

  1. Интересува ме в кой от салоните си си правила процедурата? Този на Граф Игнатиев или на бул. България?

    ОтговорИзтриване

Радвам се на всеки ваш коментар, не го спестявайте :)