L'Oreal Color Infallible

Днес ще ви споделя за един от любимите ми продукти за случаи, когато бързам и нямам време за по-детайлен или сложен грим, но искам да изглеждам блестящо и в преносния, и в буквалния смисъл. Това са кремообразните сенки на L'Oreal - Color Infallible.

Опаковка: Пластмасови бурканчета с отвинтваща се капачка. Удобно е, че дъното е прозрачно, а цветът на капачето отговаря на съдържанието и човек бързо може да грабне необходимия му нюанс. Особено важно е да се затваря продуктът съвсем плътно, защото е податлив на много бързо изсъхване, както се убедих от напълно вкаменените тестери по магазините.
Пигментация: Много силна пигментация, позволяваща напластяване до пълно покритие.
Текстура: Разкошна. нещо между крем и пресован пигмент. Разнасят се и се преливат изключително лесно с пръст или по-жилава четка.
Ефект: Цвят и много, много блясък. Може да се нанесе малко количество, като цветен воал, а може и да се напласти плътно до металически ефект върху клепача.
Трайност: Много добра. Изсъхват върху клепача и се фиксират. Въпреки това, аз предпочитам да използвам база за сенки под тях.
Преимущества: Страхотно приятна текстура, много лесни за нанасяне, с красив ефект върху клепача.
Недостатъци: Трябва да се държат плътно затворени, защото изсъхват много бързо; нанасянето с пръсти е най-удобно, но цапат доста заради силната си пигментираност.
Количество: 3,5 гр.
Цена: Около 15 лв.
Общи впечатления: Много любим мой продукт, който използвам често. Нанасям ги с пръст или четка на подвижния клепач. Често ми допада да ги опуша с чуста четка или с телесни или неутрални сенки, за получаване на по-нежна преливка. нанесени леко са идеални за офис грим, а при напластяване са идеално решение за вечерно излизане.


All night blue, Flashback silver, Forever pink, Endless chocolat, Burning black, Eternal black, Purple obsession, Hourglass beige




4 коментара

  1. Страхотни цветове! Flashback silver много ми хареса. Все ги гледам по магазинчетата и на финала си взимам нещо друго. Трябва да ги пробвам най-сетне! :)

    ОтговорИзтриване
  2. Аз използвам Burning black от доста време и също съм много доволна и е страшно красив цвят! :)

    ОтговорИзтриване
  3. И на мен са ми любими :) Да не кажа, че на нашия пазар в средния клас май няма по-добри :)

    ОтговорИзтриване

Радвам се на всеки ваш коментар, не го спестявайте :)