В очакване на пролетта. Фотосесия с Антония Гласкова

Страдайки по закъсняващата пролет, преди няколко дни отново разглеждах снимките от миналогодишната фотосесия, която ми направи талантливата фотографка и моя приятелка Антония Гласкова. Замислих се, че всъщност не съм публикувала снимките в блога все още и е крайно време да го направя.
Грима за сесията се наложи да спретна доста набързо с подръчни материали и в буквално полеви условия, а уменията ми да позирам са сравними само с тези на препариран носорог, но въпреки това, Тони успя да направи чудесни кадри, с които не мога да не се похваля.
Последните три са малко поорязани от мен, което до голяма степен нарушава композицията на кадъра, но в оригиналния си вид са предвидени само за лично ползване - да си ги гледам на старини и да си припомням как съм изглеждала преди гравитацията да ми обърне прекалено внимание :)))

10 коментара

 1. Страхотни, страхотни снимки!

  ОтговорИзтриване
 2. Красавица,а снимките са уникални1

  ОтговорИзтриване
 3. Носът ти е много грозен. Защо не помислиш за корекция? А и с тази прическа приличаш на инкарниран руски колхозник.

  ОтговорИзтриване
 4. На снимките ли така изглежда или наистина имаш сериозно гръбначно изкривяване?За зъбите всичко е ясно, много са зле.
  Но за гръбнака трябва да се замислиш сериозно и да вземеш мерки.

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Е, за кое по-напред? За гърба ли, за носа ли или за зъбите. Моля, степенувайте ги, за да се ориентирам и да направя разчет на бюджета.

   Изтриване
 5. Страхотни снимки и още по-страхотен модел! :) Не обръщай внимание на злобни и завистливи хора! Фотографката снима ли семейства?

  ОтговорИзтриване
 6. Честно казано, не съм виждала нейни снимки на семейства, но може да я попитате на ФБ страничката ѝ - https://www.facebook.com/AntoniaGlaskovaPhotography?fref=ts

  ОтговорИзтриване

Радвам се на всеки ваш коментар, не го спестявайте :)