01 May 2015

Giorgio Armani Beauty в България

На 27.04.15 се състоя едно прекрасно събитие - официалното представяне на козметиката Giorgio Armani Beauty в България. Представянето беше под формата на уъркшоп в много тесен кръг и се състоя в Sence Hotel в София.

Истинско удоволствие бе да се потопим в историята на бранда и да научим повече за самия Джорджо Армани. Имахме възможност да пробваме и експериментираме с недокосвани тестери, като организаторите бяха осигурили всичко необходимо за удобството ни и възможността да си направим сами цялостен грим с продуктите под вещото ръководство и съвети на тренера на Armani за България. Излишно е да казвам, че бе толкова интересно и въодушевяващо, че експериментите продължиха повече от 2 часа с различни продукти и комбинации, много смях и шампанско.


Останах особено впечатлена от фон дьо тените, най-вече от Maestro и Designer Lift. Коректорите успяха напълно да прикрият тъмните ми кръгове без да тежат, да се усещат или събират в гънките и със сигурност скоро ще прочетете ревю за тях в блога.
Спиралите за мигли Eyes To Kill също се оказаха много приятна изненада, особено версията Excess.
Не мога да пропусна и сенките на марката. Емблематични са кремообразните сенки Eyes To Kill с невероятното си съчетание от бляскави пигменти и кадифена текстура.Силно ме грабнаха палитрите с компактни сенки, особено наситеността и прекрасната текстура на матовите цветове. Сред течните сенки за очи също имаше много добри попадения.
Червилата са с невероятно приятна текстура и красив финиш, но малко странният им мирис ме изненада. Все пак набелязах два цвята, с които искам да се сдобия скоро.
Гланцовете за устни са бляскави и не лепнат, но не успяха да ме впечатлят много.
Свободната (прахообразна) пудра матира добре кожата, но има видими блестящи частички, което лично на мен не допадна особено.
Течните ружове, коректори и бронзъри Liquid Sheer са един от най-популярните и харесвани продукти на бранда, но сякаш не успяха да ме грабнат достатъчно. Не съм почитател на течните текстури при такива продукти и едва ли ще се сдобия с някой от тях. 
Хваната в крачка от Polina Sofia :)

Два дни по-късно бе и представянето на Giorgio Armani на широката публика в магазин Douglas в Mall Serdika, който на този етап е и единственият търговски обект в България, който ще предлага марката. Събитието бе отворено за всички посетители на магазина и гримьорите на Giorgio Armani Beauty отново бяха на разположение със своите съвети при избора на подходящи продукти за всяка дама.