Sephora Ombre à paupières & Crayon Colorful - грешката е вярна

Една история за това колко велики открития са направени от мързел или незнание.


Преди около месец получих пратка от Sephora. Някои продукти още не съм тествала, а на други налетях още в офиса, веднага след отварянето на пакета. Първият продукт, който пробвах бе Ombre à paupières & Crayon Colorful. Моментално го нанесох върху устните си и след няколко часа вече бях убедена, че ще напиша възторжено ревю за него, колкото и да избягвам да правя такива. И точно тогава се зачетох върху това, което пише върху него, за да установя, че това всъщност е... продукт за очи. Е,този цвят върху очите си със сигурност няма да сложа, но като червило използвам редовно и с огромно удоволствие.

Опаковка: Наподобява голям дебел молив. Удобно е, че цветът е указан в края на продукта и при наличие на няколко, не е необходимо отваряне на капачката или четене на името, за да знаете кой точно сте хванали. Тази моливоподобна форма е много удобна за прецизно нанасяне.
Огромен минус е това, че се налага да се остри. Резултатът е доста... цапащ.

Цвят: Моят цвят е №40 Call Girl - абсолютно матово наситено розово. 

Пигментация: Много добра. Постига се плътен цвят с един тънък слой.

Текстура: Текстурата е като на много мек молив за устни/очи. Нанася се леко и равномерно, без да изсушава много.

Трайност: Много добра. Не се размазва и не се събира в гънките.

Количество: 2,8 гр.

Общи впечатления: Както вече написах, не използвам продукта като сенки или очна линия, а като червило и в тази му роля мога да кажа само суперлативи. Нанася се леко и равномерно, залепва мигновено върху устните и не се усеща. Не оставя никакви следи по чашата или при целувка. Трайността му е завидна и може да се мери с някои от най-добрите дълготрайни червила. При хранене е възможно да се загуби част от цветът му в средата на устните, но се случва равномерно. Оставя леко усещане за сухота, но не прекалено и устните не изглеждат пресушени и сбръчкани. Не препоръчвам да се нанася на повече от един слой, защото тогава ефектът не е така добър. 




*Продуктът ми е предоставен за проба от Sephora Bulgaria

1 коментар

  1. Здравейте, имаме отворена програма за безплатно тестване на продукти от всички, които имат блогове за красота, мода и лайфстайл. Ако проявявате интерес може да се обърнете към нас на адрес: t.markova@parfimo.bg

    ОтговорИзтриване

Радвам се на всеки ваш коментар, не го спестявайте :)