Защо ме нямаше. Част 1: Рим


Дълго време не бях писала в блога. Доста хора ме питаха защо. Истината, макар и дълго да я отричах, всъщност е, че ми беше омръзнало. Имах нужда от нещо различно. Смених жилището (това ще е повод за друга публикация), зарязах голяма част от старите си хобита и се захванах с нови. Свободното си време отделях за четене, оцветяване на книжки, редене на мозайки, цветарство...
След като се наситих и на тези забавления, реших, че синът ми е достатъчно голям и е крайно време отново да започна да пътувам и за начало трябва посетя повторно някои от любимите си дестинации, след което да се впусна към нови.
И разбира се - да започна да пиша редовно в блога отново :)



Първата такава дестинация е Рим.

Това не е туристически блог и никога няма да бъде, затова и няма да се впускам в пространни разкази и съвети за пътуващи. Аз съм любител турист и основната ми цел е да се забавлявам. Не държа непременно да видя всяка една забележителност, не гоня график, не се подготвям със списък на места, музеи и ресторанти. Просто обикалям и се наслаждавам на момента.

Единственото, което ще напиша за Рим едно - ако се надявате да хапнете хубава пица, то определено не сте на правилното място.

За останалото снимките говорят достатъчно.




























Няма коментари

Радвам се на всеки ваш коментар, не го спестявайте :)