Какво е луксът?


Наскоро ме попитаха какво е луксът. Оказа се доста труден въпрос. Клишето, че това е нещо скъпо и доставящо удоволствие, което си позволяваме рядко, разбира се е вярно. Но за всеки това нещо е различно. За един е яхта, за друг - топла вечеря. Но не е тук мястото да задълбавам в социални теми, нито да пиша дълбокомислени постове. Това е блог за развлечение и ще го оставя такъв. Затова и ще разкажа какво е луксът лично за мен.

За мен луксът е в малките удоволствия. В прегръдката на детето и любимия човек. В мъркащата котка в скута. В първата глътка кафе сутрин. В интересната книга с чаша горещ шоколад. В минутите само за мен пред огледалото на тоалетката сутрин. В капките любим парфюм... но най-вече - в новите и вълнуващи преживявания. Моментите, в които излизаш от статуквото и правиш нещо различно.


Такова нещо бе и поводът да ми бъде зададен въпроса "Какво е луксът?" -  фотосесията за AVON Luxe и 12 Magazine, в която участвах с още 3 прекрасни блогърки. Това бяха сестра ми Деси от Mirsea's Wondeland, Милена от Mimi's fashion moments и Цвети от Cvetybaby.

И друг път съм се снимала във фотосесии, но тази беше различна. 10 часа, наситени с емоции. Много смях, но и много професионализъм. Видях се толкова различна след стайлинга от Слав Анастасов и Хубен Хубенов пред обектива на Диляна Флорентин, че на моменти ми бе трудно да повярвам, че гледам себе си в огледалото.
Това е едно преживяване, което дълго ще помня.














Няма коментари

Радвам се на всеки ваш коментар, не го спестявайте :)