ВИДЕО + Ревю на уреда на Philips за домашно микродермабразио Visa Care



Днес ще ви разкажа за един доста интересен уред, който тествам вече повече от месец. За тези, които не обичат да четат, има и кратко видео, в което съм синтезирала цялата информация за уреда и своите впечатления.


ВИДЕО:

Какво е микродермабразио? Това е процедура, която се извършва в козметичните салони. Цената ѝ варира между 20 и 100 лева за една процедура, в зависимост от салона. Аз лично съм се подлагала два пъти на микродермабразио в салон и наистина бях доволна от резултатите, но при тези неща е важно постоянство, а при забързаното ни ежедневие рядко имаме време за чести посещения в салон. Именно заради това се зарадвах искрено на възможността да изпробвам уреда на Philips за домашно микродермабразио Visa Care.


Visa Care действа на принципа на уредите в козметичните салони - масажира кожата в дълбочина посредством вакуум и в същото време излющва повърхностния ѝ слой с помощта на абразивна глава с кристали. По този начин се подобряват кръвообращението и микроциркулацията на кожата и се стимулира обновяването ѝ и производството на естествен колаген. Резултатът е по-стегната и гладка кожа с избистрен тен.

Ако очаквате, че Visa Care ще ви отърве от неприятните дълбоки бръчки, по-добре си спестете парите. Не това е целта на уреда, а и истината е, че в тези случаи единственото решение са далеч по-инвазивните процедури - филъри, ботокс, мезоконци и пр.
Visa Care е уред, който видимо подобрява вида и текстурата на кожата, но не прави чудеса с вече стари и мимически бръчки. Факт е обаче, че повлиява видимо фините линии и стяга контура, а това е достатъчно, за да изглежда лицето по-младо, макар и не с цели 20 години.

Уредът е лек и удобен за хващане, с красив и много изчистен дизайн. Зарежда се с практично зарядно, което играе ролята и на стойка, а батерията издържа изключително дълго - направих вече 9 процедури и все още не съм го зареждала повторно.

Самата процедура отнема само 5 минути и е напълно безболезнена. Прави се върху добре почистена и напълно суха кожа, като уреда се допира до кожата, за да я захване чрез вакуума и се плъзга по нея с плавни движения от вътрешната част на лицето към външната, като се започва отдолу нагоре. Важно е да не се натиска силно и да не се правят резки и груби движения.
Моята кожа не е особено чувствителна, затова още от втората процедура преминах на по-грубата абразивна глава. Появява се леко зачервяване, което се дължи на засиленото кръвообращение в кожата и изчезва в рамките на няколко минути. Веднага след процедурата мога да нанеса обичайната си грижа (серум и/или крем за лице) и да се гримирам, без по никакъв начин да личи, че нещо се е случвало с лицето ми преди броени минути.

Уредът се почиства лесно - главата се откача без усилие и се измива под течаща вода със или без препарат. При нужда може да се дезинфекцира със спирт или друг дезинфектант.
Visa Care не се препоръчва за употреба при кожа с активно акне, розацеа или тежки дерматитни заболявания.

Комплектът Visa Care включва:
- Самия уред
- Два броя абразивни глави - Sensitive и Normal
- Зарядно
- Стойка
- Малка четка за почистване
- Платнена торбичка за пренасяне
- Упътване
- Гаранционна карта
Цена: 529 лв
Още информация за уреда: ТУК и ТУК 


А ето и моите резултати след 4 седмици употреба (9 процедури):

Забелязва се видимо подобрение на пигментните петна и значително по-свеж тен на кожата. Текстурата на скулите също е видимо изгладена. Вижда се и назолабиалната бръчка в долния ъгъл на снимките.


Уредът ми е предоставен за ревю от Philips Bulgaria

Няма коментари

Радвам се на всеки ваш коментар, не го спестявайте :)