LeReel - крем и серум с ексракт от охлюви


В последните години доста нашумяха продуктите с екстракт от охлюви. Дълго време отлагах да пробвам такива продукти, но все пак преди няколко месеца тествах луксозната българска серия с охлювен екстракт на LeReel и не само ми хареса, но и избрах именно продукти на тази марка за подарък на майка ми, което само по себе си мисля, че говори достатъчно.


Опаковка: Опаковката определено ме изненада приятно. Много изчистени и семпли, комбинация от стъкло и златисти капачки, оставящи усещане за луксозен и скъп продукт. Недостатъкът на стъклото е, че е по-тежко и чупливо, но визията му в сравнение с пластмасата си струва да се преглътнат тези недостатъци.

Текстура: Хидратиращият крем е с нежна и богата текстура, която попива бързо и оставя усещане за подхранване и хидратация. Серумът е с особена лека и хлъзгава консистенция (която веднага ме подсети коя е основната съставка :). Нанася се лесно и равномерно като попива бързо в кожата.

Аромат: И двата продукта са с много деликатен аромат на българска роза.

Ефект: Гладка, свежа и много хидратирана кожа. Тенът е освежен, а чувството за опъване на сухата кожа изчезва и тя се чувства комфортно през целия ден.

Общи впечатления: Както вече споделих, неслучайно избрах същите продукти за подарък на майка ми. Винаги се радвам когато открия наистина качествена българска козметика, тази е именно такава. Усещането при употреба е за луксозна грижа и кожата ми ги прие отлично - тенът станжа видимо по-равен и свеж.

Предимства: Луксозна и семпла опаковка. Приятен и фин аромат. Продуктите съдържат колаген, еластин, алантоин, глюкозамингликани, протеогликани, пептиди и гликопептиди, гликолова киселина, витамини А, С и Е, които спомагат за регенерирането на кожата и борят признаците на стареене.

Недостатъци: Количеството на продуктите не е много голямо. Не се откриват на много места в търговската мрежа.

Количество: 30 мл.

Цена: 
Хидратиращ крем: 46.80 лв.
Серум: 30.80 лв.





Продуктите са предоставени за тест от https://happylife.bg/lereel

1 коментар

  1. Въпреки малко по-високата цена, продуктите с екстракт от охлюви са изключителни! Горещо препоръчвам!

    ОтговорИзтриване

Радвам се на всеки ваш коментар, не го спестявайте :)