Една римска нощ, окъпана в златоПреди две седмици имах удоволствието да присъствам на едно забележително събитие в древен Рим (a.k.a. киноцентъра в Бояна), посветено на новият изкусителен аромат на Bvlgari.
Пренесете се и вие сред гладиаторите и разточителните пирове от онова време с всички снимки от представянето на Goldea The Roman Night.

Вече в края на осми месец


Вече вкъщи след събитието решихме да се опознаем с новия аромат. Все още не мога да споделя обективни впечатления, тъй като съм го носила само в непоносимите горещини напоследък, но съвсем скоро след няколко проби и при други климатични условия (предполагам, че за всеки е известно колко различен може да бъде един аромат в зависимост не само от кожата на носещия го, но и температурата и влажността на въздуха, затова е изключително важно за едно обективно и качествено ревю той да бъде носен по-продължително време и при различни условия) ще споделя повече.Outfit:
Червена рокля: Asos
Черен топ: Balmain for H&M

1 коментар

  1. Много ме впечатли с това събитие. Изглежда уникално и изискано като аромата. Все още не съм съм попадала на този парфюм, но нямам търпение да го пробвам. От описанието, което си дала мисля, че много ще ми допадне!

    ОтговорИзтриване

Радвам се на всеки ваш коментар, не го спестявайте :)