#Summer Tag


Доста тагове станаха в последните ми постове, но вчера бях тагната от Мая да отговоря на няколко слънчеви летни въпроса и нямаше как да пропусна. Ето и моите отговори:

1. Любим аксесоар през лятото?
Определено малките цветни чанти. Единствено лятото нося малки чанти, но за сметка на това ги обичам много и имам доста и в различни ярки цветове - червено, розово, лилаво, жълто, синьо, зелено... Предпочитам да са акцент в тоалета, а не в тон с него.


Тъй като през лятото ръцете ми са голи, обичам да ги кича с гривни. Цветни кожени, от пластмаса и метал... Това лято специално се запалих по гривните Pandora, които доскоро изобщо не ми бяха по вкуса, но както и с предишната бременност - много неща се промениха и възприемам различно от преди.


2. Най-използван продукт през лятото?
Разбира се, наблягам на слънцезащитата. За трета поредна година се доверих на Bioderma за тялото и на Shiseido за лицето си. Очертава се и занапред това да не се промени.


3.Любим цвят през лятото?
Зимата се обличам изключително монохромно, затова лятото е сезонът, в който се развихрям. Най-вече наблягам на коралови цветове, синьо, ярко розово, жълто и тюркоазено.


4. Любим летен лак за нокти?
Отново тук има голям контраст със зимата. В студените месеци се лакирам само в червено, а през топлите си позволявам всякакви експерименти по ноктите - различни неони, розово, ментово, синьо...



5. Любимият ти аутфит през лятото?
Ултракъси панталонки и свободна тънка тениска. Тази година обаче лятото ми преминава в доста напреднала бременност и се задоволявам с еластични рокли и широки ленени панталони.


6. Летен грим?
Лятото гримът ми е много минималистичен. Нанасям фон дьо тен с висок SPF, водоустойчива спирала, молив за вежди и някое червило или гланц в свеж и ярък цвят.


7. Любима разхладителна напитка?
Обичам безалкохолните коктейли с мнооого лед и бялото фрапе.


8. Любимо лятно четиво?
Не деля книгите на летни и зимни. Винаги съм имала непоносимост към чиклитите и леките развлекателни романчета, които обикновено минават за "лятно четиво". Преди няколко години съпругът ми категорично ме обяви за луда докато се опитвах да набутам в куфара за морето двата тома на "Ана Каренина" и оттогава съм навсякъде с моя Kindle, в който има над 300 заглавия и ми е лесно да импровизирам какво да чета.


9. Любимо място през лятото?
Плажа. Независимо кой плаж, независимо в коя държава, независимо по кое време на денонощието. Просто обожавам да усещам пясъка под краката си и гъдела от вълните.



10. Тагни някого
Всички блогъри, които следя редовно, вече са правили тага или са тагнати и им предстои, затова тагвам само Mirsea's Wonderland.



* Всички продукти, аксесоари и др., които са споменати в тага или присъстват на снимките, са закупени лично от мен и представянето им не е част от колаборация или спонсориран пост.
Изключение правят гланцът MAC Cha-Cha-Cha и Bioderma Photoderm Max, които са ми предоставени от съответните два бранда.

Няма коментари

Радвам се на всеки ваш коментар, не го спестявайте :)