08 August 2017

ВИДЕО: Коя съм аз. Ново начало в блога и в YouTube

Вече съм у дома и започвам начисто с блога. Поради тази причина реших, че е време да направя и най-логичното за едно начало. Нещо, което в същинското начало пропуснах - да се представя.
Ето линк към видеото в YouTube, а по-надолу и малко текст за феновете на old school блог постове с повече от две-три изречения за четене :)
Цялото ми име е Адриана, но всички близки, колеги и приятели ме наричат Адри. Така се и подписвам тук. Майка съм на прекрасно момченце на почти 8 години и, живот и здраве, очаквам съвсем скоро второто си дете, този път момиченце.
Освен, че обичам да се гримирам и да пробвам нови продукти, обичам да чета, да пиша, да пътувам, да се взирам с часове в звездите, да се разхождам безцелно из нощна София, а не по-малко от изброеното обичам и да не правя нищо, но в приятна компания :)
Работя като главен редактор в BG-Mamma, но от няколко дни съм в болничен преди раждане и съответно вече разполагам с цялото време на света у дома, за да пиша в блога и да снимам клипове на дневна светлина.
Родена съм и живея в София. Корените ми три поколения назад са от една страна софийски, а от друга - холандски. За изненада на всички обаче, ни най-малко не съм във възторг от амплоата си на градско момиче и мечтая да живея в някое китно селце в планината и някой ден ще осъществя тези си планове.
Доскоро имах възрастно трикрако кученце, което ни напусна и след като се съвзех, замених компанията му с два прибрани от улицата и прилежно угоени котарака - Вейдър и Бегемот.Ако има още нещо, което искате да узнаете за мен - пишете ми в коментарите. Обещавам да отговоря на всички въпроси :)