Спирала YSL Vinyl Couture


Първото ревю за 2018 година е за спиралата на Yves Saint Laurent Vinyl Couture. Забележителното в тази спирала, освен различната и красива опаковка, е и това, че се предлага в цели 9 цвята, сред които златно и черно с блестящи частици.


Опаковка: Луксозна, красива и нестандартна. Признавам си, че самата аз в първия момент помислих, че държа в ръцете си течно червило в нестандартен цвят. Осъзнах грешката си едва след отваряне. Златна метална капачка с логото на YSL и прозрачна опаковка, в която можете да видите не само цвета на продукта (особено удобно, ако имате и други рацветки от спиралата), но и количеството, което е останало от него. Четката е класическа и мека, със среднодълги* косъмчета и загребва доста продукт.





Цвят: Моят цвят е №1 I'm The Clash - плътно и наситено черно. Vinyl Couture обаче се предлага в още 8 цвята с уникални имена - много тъмен и опушен виолет (I'm The Unpredictable), тревистозелен* (I'm The Exitement), топлокафяв* (I'm The Illusion), наситеносин* (I'm The Trouble), яркорозов* (I'm The Madness), лилав (Purple), черно-графитен с блестящи частици (I'm The Storm) и златен (I'm The Fire).




Пигментация: Отлична

Формула: Приятна и кремообразна, лесна за разнасяне. Не е пракалено течна или прекалено суха, а продуктът се нанася "мазно" и равномерно,

Трайност: Добра. Дори на края на деня няма изронено и размазано, но извивката на миглите не се задържа дълго и сляга след няколко часа.

Ефект: Добре подчертани и издължени мигли, но без допълнителен обем. Ефект на пърхащи и ефирни мигли, без излишна драма. Извива добре, но извивката не е особено трайна. 



Аромат: Деликатен, но добре доловим флорален аромат. На мен ми допада изключително много, макар и да не обичам ароматизирани продукти за очи. Приятен е и нежен и допълва луксозното усещане при употребата на продукта.

Количество: 6,7мл

Общи впечатления: Луксозен и красив продукт, подходящ за дами, харесващи естествени, разделени и красиво подчертани мигли, без прекалено натрупване на туш и драматичен обем. Лично аз съм почитателка на обема, но в случаите когато съм с по-лек грим, винаги посягам към Vinyl Couture, заради красивия ефект, който има върху миглите ми.
Определено бих тествала и цветните варианти на спиралата, особено I'm The Unpredictable и I'm The Fire, както самостоятелно, така и върху основа от черна спирала.





*Според новите правила в правописния речник на БАН от 2012г. сложните прилагателни с наречие, като "тревистозелен", се изписват слято. Знам, че е странно, но... така са рекли учените хора преди няколко години.

**Продуктът ми е предоставен от L'Oreal Luxe Bulgaria

Няма коментари

Радвам се на всеки ваш коментар, не го спестявайте :)