Mesauda Milano Velvet Kiss


Напоследък манията по матовите устни е обхванала всички. Аз не правя изключение. Използвам много матови червила, най-вече течни. Днес обаче ще говорим за червила под формата на стик на италианската марка Mesauda Milano.

Опаковка: Много любима за мен форма - чъби стик. Семпла и много удобна, защото не заема място, а продуктът е подострен, което е чудесно за лесно и прецизно нанасяне. В края има цветна лента, която показва точния цвят, без да се налага отваряне на капачката. Голям плюс е, че за разлика от много други подобни чъби червила, в случая не е необходимо подостряне, защото продуктът излиза с развъртане като при обикновено червило.

Цвят: Аз имам два цвята - 104 Innocent Angel, което е нежен нюд с лек прасковен оттенък и 113 Punk Love - винено червено

Пигментация: За моя изненада по-светлият цвят 104 е по-пигментиран от двата и покрива плътно нанесен на един слой. При 113 е необходимо повтаряне за по-равномерен цвят.

Текстура: Не прекалено мека и една идея суха. Въпреки това не изсушават прекомерно устните.

Аромат: Слабо доловим козметичен аромат.

Трайност: Добра. Това не са дълготрайните червила, които не помръдват цял ден, но спокойно можете да разчитате, че ще бъдат на устните няколко часа. Цветът пада постепенно и равномерно, без да става на петна и без да се размазва.



Преимущества: Удобна опаковка и лесно прецизно нанасяне. Красиви и носими цветове с кадифен матов завършек. Формулата е лека и приятна и не се усещат тежко върху устните. Създават оптически илюзия за обем и не изсушават прекалено като голяма част от матовите червила.

Недостатъци: Неравномерна пигментация при №113.

Общи впечатления: Продукт, който с удоволствие нося в чантата си, защото мога лесно и бързо да го нанеса дори в движение. Цветът Innocent Angel определено е един от любимите ми сред всички червила, които имам, защото седи нежно и неутрално, без да е прекалено светъл и да придава болнав вид на лицето. Това го прави особено подходящ за всякакъв грим - от семпъл ежедневен "грим бе грим" до вечерна визия с тежки опушени очи.

Количество: 3гр

Цена: 21.90лв



 *Продуктит*
* Продуктите са ми предоставени за тест от верига магазини Мориа

Няма коментари

Радвам се на всеки ваш коментар, не го спестявайте :)